Wnuq Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Na jakich kosciach Kingston robi pamieci? Czy tylko na kosciach Kingstona? Mam pamieci Kingstona 256/333 i kosci maja jakies oznaczenia: MT, TG, i jakies cyferki: 46V32MB. Dodam ze koscia sa tylko z jednej strony pamieci? Jesli macie jakies pojecie co to moga byc za kosci to prosze o odpowiedz. Pzdrawiam. Maciek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 winbond/nanya/infeon - to sa jedne z lepszych kosći.Uważam za najlepsze kosci winbond - kręcą siejak szalone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuq Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 A jakie oznaczenie maja kosci m.techa? Ma ktos moze pamiec na tych kosciach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 M.TEC jest napisane. Slyszalem ze tez sa dobre do podkrecania ale sam osobiscie nie mialem. Ja mam Kingston KVR na infineonach 256/266 i kreca se ladnie. Nawet do 333 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...