AdamDyczkowski Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Sciaglem se najnowsze detonatory do Nvidii 29.42, a gdy chce zainstalowac pisze cos takiego. :Instalator nie wykryl urzadzenia PCI w pliku NVALM.INF: I instalacja jest przerwana. Napiszcie jakie sa najlepsze detonatory i skad je sciagnac,podobno najlepsze sa 21.32, czy moglby ktos mi przyslac. I jak odblokowac mnoznik na plycie M754+ (PCCHIPS). Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 do każdej konfiguracji kompa inne mogą być dobre u mnie np 23.11 są git, a mnożnik to się na procku odblokowuje nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Mnoznika nie odblokujesz !!! Intel to nie AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 detonatory beta 29 80 i sa spoka ale najlepsze były i chyba nadal sa 23 42 a jak chcesz to sobie ze strony nvidi zciagnij lub z jakiejs innej a mnoznik to ołuwek w dłoń i ognia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 detonatory beta 29 80 i sa spoka ale najlepsze były i chyba nadal sa 23 42 a jak chcesz to sobie ze strony nvidi zciagnij lub z jakiejs innej a mnoznik to ołuwek w dłoń i ognia tego samego wała zrobiłem On ma Celę :) a ja bidny myślał że to AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 gdyby dalo sie w intelu mnoznik zmieniac, to co by to bylo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...