ashgan Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Uzywam tvtool i obraz jest ale czarnbialy i nic nie daje zmiana na palg/n itd. jest mozliwe iz to wina euro w Tv Sony 21T1K? Juz sil niemam :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Jak dlugi jest przewod?? Przy 3 metrach juz zaczynaja byc dziwne artefakty :) a przy 5 brak juz kolorow. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Jak dlugi jest przewod?? Przy 3 metrach juz zaczynaja byc dziwne artefakty :) a przy 5 brak juz kolorow. :( Dziwne... mi na 20-25 m dziala bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ja mam 15 m kabla nawet nie koncenrtyka tylko jakis badzie i nie mam problemow jak patrzylem na innym kablu krootszym to bylo to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Jak dlugi jest przewod?? Przy 3 metrach juz zaczynaja byc dziwne artefakty :) a przy 5 brak juz kolorow. :( Ja mam 9m i wszystko cacy, nie wiem kto koledze nagadał takich głupot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Sproboj zmienic format sygnalu (PanelSterowania/Ekran/itd.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Kabel ma 11m ale to nie jest problem bo to kabelek prof. Mysle ze to wina euro w tv poniewaz z przodu jest wejscie video i audio cinch.Choc niewiem do konca.a co do formatu to zmienialem na pal ntsc i inne i zero wyniku :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
West Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Zmien format obrazu jak wyzej napisal ktos :) na europejski :) bo pewnie masz NTSC wlaczony jako domyslny :D u mnie tez tak bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Tzn w zakladce wybor urzadzenia daje tv jako pal, a moze gdzie indziej HELP!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Jak dlugi jest przewod?? Przy 3 metrach juz zaczynaja byc dziwne artefakty :) a przy 5 brak juz kolorow. :( Ja mam 9m i wszystko cacy, nie wiem kto koledze nagadał takich głupot. Nikt mi glupot nie nagadal sam sprawdzalem. A Ty sprawdzales na CLAPie?? Bo jesli nie no to nie mow od razu ze ktos mowi glupoty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Wszyscy ktorzy tu pisza ze dziala bez problemu maja CLAPy?? Wlasnie przed chwila sprawdzilem, troszke przesadzilem z tymi 5m bo jest wiecej, ale tak jak mowilem na 3m kablu smiga bez zarzutu na dlugim niestety nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Tzn w zakladce wybor urzadzenia daje tv jako pal, a moze gdzie indziej HELP!! Dobrze tylko ze jest kilka formatow PAL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Tzn w zakladce wybor urzadzenia daje tv jako pal, a moze gdzie indziej HELP!! Dobrze tylko ze jest kilka formatow PAL Nie wiem jak u innych, ale u mnie bez względu na to jaki jest ustawiony PAL, i tak są wszystkie kolory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Wiem ze Pal-e sa rozne ale na zadnym niema koloru. :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Nie wiem jak u innych, ale u mnie bez względu na to jaki jest ustawiony PAL, i tak są wszystkie kolory. U mnie nie na kazdym. Uzywam S-Video wyjscia/wejscia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Uzywam tvtool i obraz jest ale czarnbialy i nic nie daje zmiana na palg/n itd. jest mozliwe iz to wina euro w Tv Sony 21T1K? Juz sil niemam :twisted: mialem kiedys annihilatora pro na ddr i obraz byl w kolorze tylko na NTSC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Uzywam tvtool i obraz jest ale czarnbialy i nic nie daje zmiana na palg/n itd. jest mozliwe iz to wina euro w Tv Sony 21T1K? Juz sil niemam :twisted: mialem kiedys annihilatora pro na ddr i obraz byl w kolorze tylko na NTSC A widziales Anihilatora PRO na SDRAMach?? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Uzywam tvtool i obraz jest ale czarnbialy i nic nie daje zmiana na palg/n itd. jest mozliwe iz to wina euro w Tv Sony 21T1K? Juz sil niemam :twisted: mialem kiedys annihilatora pro na ddr i obraz byl w kolorze tylko na NTSC A widziales Anihilatora PRO na SDRAMach?? :twisted: nie wiem co chciales wniesc do dyskusji tym komentarzem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Wlasnie po co takie odp.A ja dalej nie nie zdzialalem widze ze nikt nie mial podobnego problemu.Moze bios karty trzeba zaktualizowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Wlasnie po co takie odp.A ja dalej nie nie zdzialalem widze ze nikt nie mial podobnego problemu.Moze bios karty trzeba zaktualizowac? ja mialem taki sam problem ! kwestia dotyczy nie tylko karty i kabla ale takze TELEWIZORA. nie wiem co jest u ciebie ale w moim przypadku: creative annihilator pro NA DDR :-) (juz go nie mam) kabel 3 m z pozłacanymi końcowkami - dalej go mam :-) tv lg 25" sprzed dwoch i pol roku w tej konfiguracji kolor uzyskalem tylko na NTSC. ja tez wiem ze jest kilka rodzajow PAL i NA ZADNYM z nich nie ma koloru (w mojej konfiguracji). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tenchi Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ja miałem ten sam problem. Udało mi się ostatnio go rozwiązać. Trzeba przestawić w sterownikach lub w tvtool'u (zależnie czego używasz) wyjście na 'composite'. Pomimo tego że karta nie ma nawet takiego złącza, tylko s-video, pojawia się kolor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...