Damian Grajek Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Co sądzicie o tym procku? Kręcił ktoś? . Bo składam znajomemu kompa on chce Intela ale płyta musi obsługiwać P4 więc to chyba jedyny wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Tego celka raczej nie pokrecisz...moze do 1.8 1.9GHz tio juz gorne granice :( co do wydajnosci tio jest ona na poziomie Duraka 1.3GHz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Z dobrym coolerem na 2.15 chodzi. Ja mam kiepawy cooler niestety i więcej się boje dawać. Ale testowałem, na 2.15 wstaje spokojnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 (...) Ale testowałem, na 2.15 wstaje spokojnie. Moj P4 na 3,5GHz wstaje ale co z tego skoro nawet na wodzie chodzi ledwie na 3GHz....a Athlonik tez wstaje na 2GHz.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Grajek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Widziałem gdzieś że tego celka kręcili na coś kolo 2,3 ale jak idzie na 2Ghz to itak nieżle . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 http://www.pc.com.pl/lab_pokaz.asp?lab=216&str=1570 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 A nie lepiej zamiast tego celka <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> P41,6A i ładnie podkręcić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Grajek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Jasne że lepiej ale ograniczenia funduszy!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Jasne że lepiej ale ograniczenia funduszy!!Popieram zdanie poprzednika. Zdecydowanie najlepszym prockiem z inteli do podkręcania jest P4 1,6 A. Co do tego celerona to mam mieszane uczycia. Z jednej strony to intel a z drugiej to dosć nie przemyślan7y model. Jedyny senswny wybór jesli w przyszłosci chciałbyś kupić pełne p4 choć nie liczyłbym za bardzo że nie zmieni się złzce lub pamięci. Moim zdaniem lepiej jest chyba kupić dobrą płytę i p4 1,6 a oszczędzajac na pamięci i karcie graficznej niż później kombinować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...