marcellus Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Tego Gigabyte'a obecnie mam od roku i jestem b.zadowolony, ale mam mozliwosc za free wymienic go na nowa plyte MSI i za bardzo nie wiem czy warto czy nie bo w sumie jak patrze na features to w sumie to samo... ? Stad taka krotka/banalna? ankieta... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 jezeli za free to lepiej bym wzial tego msi, mialem ta plytke i dla mnie nie za specjalna a msi jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Witam. Ja polecam MSI ponieważ ona niema problemu z uzyskaniem fsb 166 mhz w przeciwieńswie do gigabyte.Ma też wiecej mozliwości regulacji VCORE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 MSI jest bardzo wyczymała przy OC. Mam wersję bez rajdu. U mnie stabilizatory napięcia pracują chyba na granicy wytrzymałości (parzą), cała płyta jest cieplutka (podczas tortur sprzętu bucha ciepłem) i mocno obciążona różnymi pierdułami, często też podłączam obcy sprzęciol (cd-rw, hdd, grafy, itp.) i ani razoo nie zawisła. Możliwości podnoszenia FSB kończą sie koło 194MHz (napięcie AGP trza podnieść), ale wcześniej i tak SBlive wymięka (albo zintegrowany dźwięk). No i ma S-bracket z diodami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 kurna nie dopisałem.Ma większą możliwosć VCORE ale dopiero po modzie :) To i ak dobrze bo do gigabyte nie widziałem jeszcze vmoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Sorki, ze tak mecze z tym tematem... Kurde... A ja myslalem, ze Gigabyte generalnie jest lepszy... Moze blednie sie zasugerowalem tym testem: http://www.tomshardware.com/motherboard/20...0509/index.html albo tym rankingiem... http://www.motherboards.org/rank/AMD/total...board-rank.html Czyli gdyby pominac kwestie OC to jesli chodzi o wydajnosc Gigabyte stoi wyzej? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 te gigabyty byly strasznie niestabilne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...