SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 No panowie, musze powiedziec, ze pieski wspaniale... Tez sie przymierzam, jak sie wyniose na wlasne smieci. Kocham psy, u rodzicow zostal Wyzel Niemiecki - suka Beta :), bo na moich 36m2 by sie meczyla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giissmo Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 jakos nie moge znaleźć tej zapinki w 4 maxie (www) znaleźć :/ kupowales ja osobiscie czy przez net?Mam to samo pytanie, gdzie jeszcze można ja dostać :?: P.S. Wentylek już dotarł :P a zapinki dalej nie znalazłem :( :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Szukaj czegoś podobnego do bloków wodnych. Ważne jest aby zapinka działała na podobnej zasadzie. Dzwoń do 4maxa i pytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 do [gluteus maximus]. wlasnie przyjzalem sie swojej plycie glownej i doszedlem do wniosku ze nie wejdzie mi zalman. jakies tranzystory gowniane mi wystaja blisko socketa: (te czarne wystajace z bialym wierzchem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 nie wiem czy mowimy o tym samym, ale to sa chyba kondensatory! ;) Wpadlem na genialny pomysl! :lol: A gdyby tak zamocowac go na ukos jak na poczatku mial zamocowany go raptor i przykrecic do dziurek w tej blaszce co pokazywalem? Przeszlo by to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 nie wiem czy mowimy o tym samym, ale to sa chyba kondensatory! ;) Wpadlem na genialny pomysl! :lol: A gdyby tak zamocowac go na ukos jak na poczatku mial zamocowany go raptor i przykrecic do dziurek w tej blaszce co pokazywalem? Przeszlo by to? Czytales topic do konca z ta blaszka? No to nie pitol, tego sie nie da zrobic tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 mam juz dosc. juz sam nie wiem co zrobic aby bylo dobrze. a jaka plyte byscie polecili z dziurkami (abin nf7s odpada bo za drogi). lepszy jakis nf2 czy kt600 (np abit kv7) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giissmo Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Zła wiadomość dostałem maila z 4max i poinformowali mnie ze tych zapinek juz nie bedzie , i ze mieli tylko 1 sztuke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Cholernie mi przykro, że nie umiem pomóc. Gdybym nie znalazł tej zapinki to bym pewnie wymyślił coś innego a tak mam już problem chłodzenia procesora z głowy (mam inny - moje nowe pamięci twinnmos 2*512 3200). Mogę wam poradzić szukajcie czegoś podobnego. Ważne jest tylko mocowanie do slota a resztę można dorobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ... lepszy jakis nf2 czy kt600 (np abit kv7) nie bede pisal o "lepszosci" jednego czy drugiego roziwazania ale napisze o KV7 :P przygladnij sie uwaznie http://www.abit-usa.com/images/products/kv7_lg.jpg raczej trzeba ciac zapinke od Zalmana :( chodzi o ten kondensator "miedzy" dolnymi dziurami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Podobne zapinki ma discotech, dzis zamowilem, zobaczymy co sie da z niej zrobic do zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Nie znalazlem takich zapinek na discotechu. Mam pytanie: czym sie rozni zalman z A od bez A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Zalman z A umożliwia podpięcie (A)thlona do płyty z 4 dziurami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ale dla athlona nie ma roznicy czy plyta ma dziury czy ich nie ma :D Czyli Zalman bez A jest do P4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Podobna jest w discotechu, tez ma 3 otwory. Nie dokladnie jak w 4maxie, ale pewnie cos z niej wystrugam:) Bez A jest tylko pod P4 i AMD64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 czyzby poprzednik Zalmana :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 nie za nisko ten wentyl. ten procek to chyba na styk do slotu wchodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giissmo Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Podobna jest w discotechu, tez ma 3 otwory. Nie dokladnie jak w 4maxie, ale pewnie cos z niej wystrugam:) Bez A jest tylko pod P4 i AMD64 I co z tą zapinka, dało rade coś z niej zrobić czy dalej kicha :?: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Zmienilem panowie mobo. chyba opuszcze ten temat :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 czyzby poprzednik Zalmana :twisted: Straszny ten radiator :) Bez wspomagaczy ciezko by cos takiego wymyslec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 czyzby poprzednik Zalmana :twisted: Straszny ten radiator :) Bez wspomagaczy ciezko by cos takiego wymyslec :D hehe,mam prawie identycznego na NB :twisted: :twisted: :twisted: tez z takim wentylkiem PanaFlo,finy identycznie ulozone,ale radiator troszke przyciety...weszlo na styk na mojego FRN2-L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 tez z takim wentylkiem PanaFlo,finy identycznie ulozone,ale radiator troszke przyciety...weszlo na styk na mojego FRN2-L noom ja też mam takiego samego :) tylko nie wiem co z nim zrobić - na NB nie założe bo nie mam jak, może na grafe :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 tez z takim wentylkiem PanaFlo,finy identycznie ulozone,ale radiator troszke przyciety...weszlo na styk na mojego FRN2-L noom ja też mam takiego samego :) ....... bo my Raptorku poprostu wiemy co dobre :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_3vil Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Borowy: co do husky: sprobuj go puscic na 220fsb, zobaczymy ile stabilnie wytrzyma :lol: :lol: i na vcore 1.95 :D Aha, i koniecznie zmoduj mu obudowe: jakies okienko z boku i moze niebieska katoda. :twisted: to dopiero bedzie haszczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Borowy: co do husky: sprobuj go puscic na 220fsb, zobaczymy ile stabilnie wytrzyma :lol: :lol: i na vcore 1.95 :D Aha, i koniecznie zmoduj mu obudowe: jakies okienko z boku i moze niebieska katoda. :twisted: to dopiero bedzie haszczak moge wpasc z chłopakami i przetestowac ciebie na Vcore 380, podobno juz z akumulatorem nie da sie klamac, co dopiero jak sie siłę załączy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artizpol Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Mam zamiar kupić Zalmana 7000a i przymocować na socket a na NF7s. Płytka ma otworki, więc spoko - będzie pod kątem. Martwie się jednym - czy to się zmieści w obudowie? Mam chiefteca MX - middle tower. Czy ktoś z Was trzyma Zalmana w takiej obudowie? (czyt. w jakiejkolwiek obudowie middle chiefteca z serii DA, TA, DX, TX, DH, MX - wszystkie mają taką samą konstrukcję wewnętrzną). Właściwie to martwie się dwoma rzeczami :wink: Czy odciążacie jakoś socketa? np. korzystając z tasiemek nylonowych (podczepionych do rusztowania obudowy?), jak ktoś proponował w innym temacie? (to będzie Zalman AlCu - może waga aż tak nie przekracza specyfikacji socketa, żeby trzeba sie tym było przejmować?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artizpol Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 i z innej beczki: Borowy - jechałeś może z tym swoim syberianem w ten weekend w beskidy? Widziałem jednego gościa z łudząco podobnym psem najpierw w Tychach, kiedy wyjeżdżałem, a potem na Klimczoku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Spiesze poinformowac kolegow ze ta zapinka z discotechu tez pasuje:) Troche sie ociagalem z robota, ale w sumie zajelo mi to nie wiecej jak 30min. Metoda prawie identyczna jak na poczatku topicu, z tym ze ja nie bawilem sie gwintownikiem tylko od razu kupilem sruby, cos ala M3, potem odcialem koncowki z zapinki z disco, wywiercilem otworek pod srube i zagialem pod katem 90 st. Calosc trzyma mocno i stabilnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 xantos2001 gratulacje :D Daj jakieś fotki, niech ludziska widzą co mają kupić i zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Podaję namiary na zapinkę do bloku wodnego z Proline, którą można do tej modyfikacji wykorzystać, koszt 15 PLN http://www.proline.com.pl/shop.php?prodid=...f5a2d315f414d44 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...