elmo Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Jam myślicie jak będzie się kręcić karta MicroStara na GF4 Ti4200 z 128MB DDR, wycisnołbym te 275/550 lub 300/550MHz ? bo cena 889zł jest kusząca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Po co ty chcesz to kręcić :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Mam ten sam układ lecz Gainward i 64 3.5 ns i lipa ale karta nie ma radiatorów na pamięciach , a MSI robi dobre karty myślę ze masz duże szanse na jakieś wyniki ponad przeciętną :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ja bym bral Winfast A250Le Leadteka. Jakos karty winfast mi sie podobaja najbardziej sam mialem Gf2Ti od leadteka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 z tego MSI nie wyviagniesz nawet 500Mhz na pamieciach :P Polecam Winfasta lub Prolinka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 z tego MSI nie wyviagniesz nawet 500Mhz na pamieciach :P Polecam Winfasta lub Prolinka ja mam MSI gf4 mx 460 i pamiatki nakrecilem z 550 na 700 bez problemu ;) tylko troszki sie juz grzaly i dlugo pograc nie mozna bylo ale nie mam radiatorkow (kiedys jakies sobie sprawie) aha, pamiatki sa 'szajsunga' ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zim Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Moge tylko powiedziec, ze na moim MSI Ti4200 z 65mb ram (513 domyslnie) wycisnalem bez zadnego dodatkowego chlodzenia przed chwila 594, wyzej byly juz artefakty. Oczywiscie przeszedl 3dmarka. Z radiatorkami 600 spokojnie by poszlo. Tylko ten model ze 128ram ma pewnie wolniejsze pamieci, wiec tak dobrze nie pojdze. GPU narazie puscilem na 270 bez problem, potem sproboje wiecej. Pozdrowienie dla wszystkich ktorzy odradzali mi zakup radeona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ja bym bral Winfast A250Le Leadteka. Jakos karty winfast mi sie podobaja najbardziej sam mialem Gf2Ti od leadteka.Więc co sądzicie o tym Leadteku A250 LE TD, widzę że ma radiatorki na pamięciach i całkiem ciekawie wyglądający wentylator, nie wiecie czasem jaki czas dostępu te pamiątki na nim zamieszczone mają? 799zł za wersję 64mb to dobra cena, co? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Leadteka miałem w łapach w sobotę - fajnie wygląda ale jak zwykle ten szpanerski radiator nie przylega do pamięci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...