Destiny Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Witam, Koleżanka musi sobie kupić kartę sieciową. Ja akurat się na tym zbytnio nie znam więc pytam o radę. Karta będzie do sieci w budynku do neostradki na switchu z serwerem jako routerem. Co, jakie i za ile. Poradzcie coś. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 najtansze co bedzie , np realtek 8139 za okolo 19zl widzialem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 A coś lepszego i może bardziej trwalszego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 A coś lepszego i może bardziej trwalszego??Trwalszego i lepszego :?: Moim zdaniem to sa bardzo dobre karty sieciowe. Ja swoja juz mam ponad rok i nie mam zadnych problemow :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Karte sieciowa jak kupisz za 20zl czy za 200zl nie zobaczysz roznicy w dzialaniu. Za firme sie placi (3com itp.) nawet za 20 zl niektore karty sieciowe maja mozliwosc wake on lan, ale nie wiem czy ktos z tego wogole korzysta. Najwazniejsze wedlug mnie to zeby byly diody sygnalizujace dzialanie karty, sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Wiec na czym sie skupic?? I ktore z komputronika np proponujecie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 najlepiej zeby w sieci byly takiej samej karty sieciowe, ale nie jest to wymagane. Polecam wszelkie karty w jak najnizszej cenie :) hmm, a czy neo+ mozna rozdzielacz lacze po sieci, chyba jedynie w odrebie mieszkania mozna miec... zeby TP'sa sie zaraz u was nie pojawila ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 To jest w domu jednorodzinny. A my sobie tam mieszkamy jako studenci. Ja mam sieciowke na plycie wiec mi nie potrzebna. A TPSA moze mnie w dupe pocalowac bo ja tylko klientem jestem i Neo+ nie na mnie zalozone :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 a może 3com 905c-txm z allegro - tam jest to dość tanie a karta b.dobra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...