virtuomaniak Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Moj kumpel sie pyta czy moze wrzucic drugi procek,na płyte główną KT4V firmy MSI i procka 1800 (athlon) bez wymiany plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Moj kumpel sie pyta czy moze wrzucic drugi procek,na płyte główną KT4V firmy MSI i procka 1800 (athlon) bez wymiany plytyvirtuomaniak, o czym Ty w ogóle mówisz? Jaki drugi procek?? Od kiedy KT4V jest dwuprocesorowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Dwa procki na tej płycie ?? :lol: :lol: :lol: A na stronie producenta nic na ten temat nie pisze ?? Albo chociaż w instrukcji do płyty ?? <sarkazm> :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Mowie ze kumpel sie pyta, ja nie mam tej plyty i nigdy jej na oczy nie widzialem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 moze chce miec dwa procesowy - jeden w kompie a drugi w szafie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Mowie ze kumpel sie pyta, ja nie mam tej plyty i nigdy jej na oczy nie widzialem :)Na przyszłość jak Cię kumpel będzie o coś pytał, to sprawdź najpierw, o czym mowa, a potem stawiaj pytania na forum. http://www.msi.com.tw/program/products/mai...ail.php?UID=362 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...