przeciwnik Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 dzisaj doszedłem do jeszcze jednej rzeczy a mianowicie: czym większą dam magistrale cpu tym mniejsze przekłamania zegaru systemowego np. przy magistrali 133 zegar chodzi 3 razy szybciej. gdy zwiększe na 150, zegar na minute spieszy się 3 sekundy. :) wystarczy zresetować kompa aby zegar ustawiał się. lecz zaraz zaczyna spieszyć się. Jutro wysylam płyte do siriusa ( kazali przysłać i wyślą nową) mam nadzieję ze długo nie bede czekal! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Zablokowali mi tamten temat :evil: Poszedlem do sklepu z pamięcią i gość mi wymienil na inną , wsadzam do kompa i wszystko gra jak należy! tyle czasu i nerwów na to zmarnowalem! Dzięki wam za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Nie no LOL :lol: W zyciu bym nie wpadl na to ze to moga byc pamiatki :D A co z plyta? Wyslales ja do Siriusa :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...