reed Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 "Konkurencja" dla Berkuta ??? Zobaczcie tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Price, 475.00 Euro + Tax (Approx. £305 + Tax and shipping) dziekuje postoje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A ja się może nawet położe :lol: A propos, ale nie wiem :oops: cziemu akurat "Konkurencja" dla Berkuta ??? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A ja się może nawet położe :lol: A propos, ale nie wiem :oops: cziemu akurat "Konkurencja" dla Berkuta ??? :oops: Nie zauwazyles " " ? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Berkut to takie temperatury bedzie mial jak w zime wyjdzie z kompem na dwor ;) A obudowa calkiem fajna, ale co z tego? Za taka cene lepiej zlozyc profesjonalne wc i jeszcze sie ma kase na jakas czesc do kompa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A ja się może nawet położe A propos, ale nie wiem cziemu akurat "Konkurencja" dla Berkuta ??? Nie zauwazyles " " ? O piii************. Wiesz, że nie zauważyłem :lol: A tera tio jest spox :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 hotkey :P 8) Fudoshin Moze i masz racje, ale gdyby mnie bylo stac, to qpilbym Vapochilla, na przyklad. Tez troszke leser jestem :oops: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 No ja mam mieszane uczucia co do takich zabawek... chociaz mozna wurzucic 2000 na ps2, to mozna i wyrzucic 2000 na obudowe od komputera. Z tym, ze ile bedziesz uzywal czegos takiego? Dwie konfiguracje sprzetowe? Te czesci chlodnicze maja jakas swoja zywotnosc i czas gwarancyjny... wc w czesci jest niezniszczalne, a to... poza tym np we wszystkich tych patentach musisz sie liczyc z utrata gwarancji na plyte (silokon wypelniajacy socket itd) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 super fachowo zrobione!! Gdybym tylko mial tyle kasy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...