a_n_y Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Mam orginalnego Euro Plus Reward, instaluje sie normalnie poza IE ktory jest na plycie w wer4,0 , potczas instalacjw wywala ze zla godizna i czas ,(moim zadniem powinien napisac ze mam nowsza wersje) efekt jest taki ze chodzi menu itp ale jak wlacze konkretna lekcje to mam czarny ekran!! moj konfig to co w potpisie i winxp+sp1/probowalem jeszcze na p200 z win 95 i IE5,5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 blagam pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 a spróbuj zainstaloiwać z tym IE 4 może zadziała, a potem przeinstaluj IE 6 albo OPERE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 niemoge zainstalowac IE4 wywala blad zgodnosci daty i kaze mi sprawdzic zegarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 to przestaw zegarek pare lat wstecz, albo odinstaluj całkiem IE6 (może się gryzie z instalką IE4) w panelu sterowania>składniki systemu windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 help prosze o wieej opini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...