FREE_USER Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 W sumie chodzi mi o to samo Witam, z gory przepraszam jesli byla ta kwestia poruszana, ale jakos nie umiem tego znalezc :/ chodzi o przekierowywanie portow w royuterze TPSA ktory niegdys bridgowal a teraz routeruje samo przekierowywanie wiem jak zrobic, ale chodzi o przekierowanie wiekszej ilosci portow, a wklepywac je recznie byloby troche ciezko czy wystarczy uzyc np 2100-2200 zamiast pojedycznego portu ? (chodzi o myslnik ) czy jest inny kruczek na to ? napisane przez : Marek.Z z tego forum : http://neostrada.info/forum/viewtopic.php?t=817 Czy jest wogle taka mozliwosc na tych lucentach ? Wiem ze pojedyńcze paty robimy tak : ADDPATIN PPPoE/PPPoA PORT/TCP/UDP ADRESAle jak zrobic na zakres ? Jak ktoś wie to niech da zanc ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 heh.... nie mozna.... nie latwiej jest wejsc telnetem do modemu i wpisac addpatin pppoa/e 2100-2200 192.168.0.x:?: lucek jest bardzo prostym routerem, nie wymagajmy cudow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Ok to jeszcze jedno mam ale co do tego lucenta . Czy perzestawiony na ruter taki modemik moze pracowac bez firewalla ? Czy to tez niemozliwe będzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 moze pracowac bez firewalla ;) u mnie tak chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 moze pracowac bez firewalla ;) u mnie tak chodzi :P noose to prosze o jakiegoś helpa z twojej strony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 dawaj na pirv/gg (1822588) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Dzięki za konsultacje noose Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...