Garfield^ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Witam, nie wiem może moje pytanie okaże się idiotyczne, głupie itd (nie jestem jakimś mastahem, a o overclockingu wiem nie wiele ( postawy)), ale mam prośbe a mianowicie posiadam płyte ECS L7VTA3, chciałbym podkręcić mojego proca (Athlon 1800 XP Palomino), podwyższam w biosie mnożnik tak że otrzymuje Athlona 1900 XP szfa gra tlyko jak wchodze do jakiejś gry to mi sie komp wiesza. I tu dochodze do sedna sprawy, czy jest bios (orginalny/piracki) umozliwiający mojej płytce asynchroniczną zmiane fsb? Nie wiem może sie wygłupiłem jeśli tak napsizcie mi to i zablokujcie post'a , ale jeśli macie/znacie link do strony z takowym biosem to napsizcie. Z góry dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 chodziło mi oczywiście o to iż podwyższam w biosie fsb, za dużo myśle przy pisaniu nie na temat :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 no co jest panowie napiszcie cos, byle co żebym choć wiedział ze takeigo czegos nie ma ( nie wiem lama jestem ) ? może się myle :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...