ssound Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Mam taki problem kiedy jest podłaczona przez usb komputeraz wylogowuje sie pare minut, powoduje to iTouch od klawy, jak jest na zwykłym wejsciu do klawiatury nie ma tego problemu ale jest inny - nie moge mieć wcisnietych 4 klawiszy naraz, czy nawet 3 (zelezy które) System cos sie meczy z wyłaczeniem tego itouch, jak zamkne go wczesniej recznie to zamknie sie normalnie. Jak zmusisć system zeby zamykał to szybciej? Miał ktos tak kiedys? I dlaczego pika mi pc speker jak wcisne na raz 3, 4 klawisze? na poprzednim logitechu tego nie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaplasaK Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Mam ten sam problem ale tylko z najnowsza wersja iTouch, system wylacza sie kilka minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Dokładnie miałem to samo z iTouch 2.15. Moja propozycja :arrow: wywalić to :!: Zainstalowałem starszą wersje i system zamyka się ekspresowo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Trzeba czekać na nowego iTouch, a narazie zamykac go recznie przed wylogowaniem - tak proponuje logitech link :x Zawiodlem sie na logitechu, a dokładniej na oprgramowaniu, bo sama klawiatura jest super. Turzol z kad ściagnąć stersze iTouch? sprubuje zainstalowac ale pewnie prawie nic nie bedzie działać na starszym :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Ja starszego zainstalowałem z cd dołączonego do klawy. Nie wiem skąd zassać...Mi wszystko działa na tym. Może spróbuj poszukać na googlach. Moja wersja to iTouch 2.10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 NARESZCIE! Logitech wreszcie wypuscił nowe iTouch 2.20, likwiduje całkowicie problem z zamykaniem sie systemu: Download: iTouch 2.20 Pojawilo sie tez nowe MouseWare 979 Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...