turkuć Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Gdzie w Poznaniu wytna mi dziurki na wentyle w obudowie - ModeCom ProStation 2002R dwie z boku, jedna u gory ile sobie cenia za takie uslugi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 może jakiś ślusarz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 uuuu to mnie rozbawiles. Nie ma zakladow ktore sie czyms takim zajmuja przynajmniej nie w poznaniu. Niestey bedziesz zmuszony zrobic to sam chyba ze zrobi ci to ktos z forum kto mieszka w poznaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 problem? nie masz w domu diaxa? :P ja sobie sam wyciołem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 kazdy slusarz Ci wytnie... tylko musisz go dobrze poinstruowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 w macro sa drymele (TOYA) za niecale 50zl do tego komplet tarczy za ok 20zl i jazda sam sobie wytniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 ok dzieki przespaceruje sie do makro i odwiedze M1 - praktiker albo jakiegos slusarza w okolicy pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...