Quill Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Eh duzo mam tych problemow :cry: A kompa od 3 dni :cry: Wiec w biosie mi pisze : Hardware monitor found error, enter power setup menu for details. A jak juz tam wejde to na Power Temperature, Cpu Fun Speed i Classis Fun Speed jest N/A. Hmmm? Moze mi ktos wyjasnic pojecia? I powiedziec jak naprawic ten blad? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Zresetuj CMOS oraz podlacz wiatrak do zlacza do CPU1 na plycie i sprawdz czy cos sie zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 eee...ooo...aaa? A o co chodzi? Podejrzewam ze Comos resetuje sie wyjeciem baterijki ale co dalej? Ps. Sprostuj jak cos pokrecilem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 mozna tez zworka, jak masz taka na plycie (bedzie podpisana "CMOS Clear" lub podobnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Moze mi kotos wyjasnic co to oznacza wogule??? I jak to na prawic? (gdzie?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkozerski Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Spróbuj zaraz po włączeniu biosa nacisnąc ctrl + home może zrestartuje ci sie bios a jak nie to poszukaj w instrukcji od płyty clear cmos powinno pisać którą zworkę przestawić żeby zrestartować biosa, jak znajdziesz tą zworke to przestaw ją na kilka sekund potem zrób jak było i włącz kompa a te pojęcia ozn. obroty wiatraka, napięcie,temperature. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ok ok dzieki wszystkim juz sobie poradzilem. A powod byl blachy i nawet nie bralem go pod uwage :roll: Po prostu gosciu z Komputronika mi wsadzil wtyczke od wentylatora do wtyczki od wentyaltora obudowy zamias do CPU Fan i dlatego mi w biosie wywalalo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...