Cmykus Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Witam wszystkich :D Własnie jak w temacie ktora plyte wybrac ??? Mam zamiar wlozyc do niej bartona 2500+ i troche go skrecic do ~3000-3200 8) i zastosowac (Zestaw do chłodzenia wodą AirPower CPC) <OT> I tak ma wygladac moja konfiguracja : 256 MB Kingston 400MHz x2 Maxtor 120 GB U133 7200 8MB Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB TV Obudowa + zasilacz Chieftec 360W Co o niej sadzicie ? </OT> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Gratuluje wyboru zestawu do chlodzenia woda :lol: :lol: Jesli chcesz wymienic spalonego procka zaraz po zakupie to dobrze wybrales. A co do plyty do wzialbym Epoxa (majac do wyboru tylko te 2 wymienione przez ciebie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Hmmm... mam rozumiec ze ten zestaw to lipa :?: To moze wsadze jakis wiatrak ale jaki bylby dobry i nie za glosny :?: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 ten zestaw WC jest do doopy :!: poszukaj trpszke tu na forum to zobaczysz.Goofno i zajmuje duzo miejsca :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Malo tego ze lipa, grozi spaleniem procka. Lepiej juz zainwestuj w dobry wiatrak. Przy WC nie mozna oszczedzac (sam zbieram na dobry zestaw) bo moze sie to zle skonczyc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Co myslicie na temat kupowania podzespolow w kanadzie np ? :) Mam tam ciotke i tak sie zastanawiam nad tym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Powiem jedno: bedzie taniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...