CeglA Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Moj P4 2.8ghz fsb800 chodzi na boxowym chlodzeniu,temperatura na idle wynosi 48C,do tej pory mialem XP i zawsze slyszalem ze intel sie prawie wcale nie grzeje. Czy to nie za duzo? Jezeli tak to jaki cooler polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Temperatura ok. Kurcze masz prawie 3 Ghz i Ci dużo 48 stopni ? ;) Ja na 1 Ghz mam 55-60 na zwolnionym wiatraku :D:D:D Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 To jeszcze zapytam jakie napiecie powinno byc dla mojego procka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 1.525 V. Poszukaj trochę...;) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...