DarthJaro Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Witam z innej beczki... ile czasu czekaliscie na to zeby dioda adsl na modemie z tpsa przestala mrukac i zaczela ciagle swiecic ???? bo czekam 5 dzien i nie wiem czy mam sie denerwowac czy spokojnie czekac Ile realnie osob mozna do tego podlaczyc???? Chcemny sie podpiac do tego w 10 , ale sa jeszcze sasaiedzi ktorzy tez by chcieli....to jest to net za 15 zl ale czy warto ....czy nie bedzie za wolno.....prosze o sugesatie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 hehe no ja czekalem jakies 2 sekundy ;P jak ci miga dluzej to troszke chyba jendak cos nei tak ;)) heh no jak kcecie w 10 to zycze szczescie ale a)to jest nielegalne rozumiem w 5 osob max ale w 10 to jest bezczelne b)zycze szczescia na nowej drodze zycia jesli zamierzasz byc pseudoadminem tej sieic bo 10 osob na jednym to juz porazka na pewno sobie w nic nie pograsz na sieci chyba ze o 4 w nocy i co torche bedzie ktos przychodzic ci i narzekasz ze mu net slabo chodzi ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 :arrow: DarthJaro - tepsa jeszcze nie poscila Ci sygnalu z centrali lub panowie monterzy nie przelaczyli czegos w szafie. na 10 userow neo bedzie rozwiazaniem malo efektywnym. mysle, ze 5 userow to max. zrobisz, jak uwazasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 jezeli bedzie dobrze zarzadzal to neo na 10 userow jest spoko :P wystarczy cbq i wszystko ladnie chodzi :P btw, skoro sdi na 33 chodzilo, to czemu neo ma nie chodzic na 10 :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yabo Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 heh neo+ na 30 userow jest spoko jak sie zastosuje linuxa + htb :) cbq to staroc ;) w sieci ludziska nie osiagaja nigdy maxa, sredni transfer to 30 - 35kB/s... jeszcze zostaje zapas :) obecnie utrapieniem sieci sa progsy p2p, nie dosc ze generuja niesamowity ruch to jeszcze sieja po lanie syfem ze az trzeszczy, jak sobie z tym poradzisz to bedzie ok, ale na dluzsza mete ci sie to nie sprawdzi, na 30 osob optimum to 1mbit synchroniczny, np DSL od tepsy, pograc mozna, posurfowac mozna, no i z ftpika tez sie cos sciagnie jak trzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Policz ile bedziesz mial ludzi w sieci dokladnie i zastanow sie np nad laczem 1 Mbit ;) czemu nie! TPSA sprzedaje :) wiec warto rozwazyc tez ta mozliwosc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 mam podobny objaw tylko ze na innym modemie od wczoraj adsl mi miga a co gorsza jak przestanie ( zapali sie ) to mi net odcina no nie wiem co jest grane sprawdze inny modem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...