eRbol Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 A wiec jak w temacie: Xp robi restart zamiast sie wylaczyc:/ . Dzieje sie to najprawdopodobniej po zainstalowaniu OfficeXPbeta lub Norton SystemWorks 2003. Czy istnieje jakis trik w rejestrze po zastosowaniu ktorego XP wylacza sie normalnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Masz moze jakas karte na PCI ??? Modem sieciowka ?? Jesli tak to sprobuj wyjac i sprawdz wtedy. W wielu przypadkach sie sprawdza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Masz moze jakas karte na PCI ??? Modem sieciowka ?? Jesli tak to sprobuj wyjac i sprawdz wtedy. W wielu przypadkach sie sprawdza Myśle że PCI niema nic do tego ... mi naprzykład się komp wogóle niewyłanczał ani nieresetował jak dawałem na WYŁĄCZ i miałem to też po OfficeXPBeta (bo w alpha chyba jest git) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Masz moze jakas karte na PCI ??? Modem sieciowka ?? Jesli tak to sprobuj wyjac i sprawdz wtedy. W wielu przypadkach sie sprawdza Myśle że PCI niema nic do tego ... mi naprzykład się komp wogóle niewyłanczał ani nieresetował jak dawałem na WYŁĄCZ i miałem to też po OfficeXPBeta (bo w alpha chyba jest git)Wierz mi ze WIELE razy winowajca byl np. modem na PCI !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...