gulises Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 jaki konkretny model polecacje ... monitor do zabawy , nie dla mnie , mysle o samsungu 755 albo nawet 753 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 myślę że najlepszy byłby monitor firmy szukaj. ma parametry takie, że szukaj. i kosztuje niecałe szukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 a ty poszukaj szukaj :] ,chyba od tego mam forum aby usłyszec opinie inncyh uzytkowników... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 możesz wybrać tego szajsunga, lub nec 770 albo LG Flatrona . chodzi tylko o to abyś wybrał monitor z dobrą geometrią. jak bedziesz kupował to przetestuj kilka sztuk i wybierz najlepszą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...