YoSHi Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Witam - przedwczoraj spalil mi sie komp i teraz musze sobie kupic plyte - i mam dylemat - ABIT NF7-S albo GB 7NNXP - mam DVD w kompie i jak mialem live'a to zeby miec Dolby Digital musialem miec polaczenie dwuzylowym kablem SPDIF do live'a i wtedy w PowerDVD wybieralo sie SPDIF i gadalo 5.1 :) - ale ten abit nie ma wejscia spdif na plycie a gigabyte ma - wiec jak w takim razie podlaczyc DVD do abita zeby dzialal Dolby Digital??? - A tak OT to co sadzicie o tym GB i o tym ABIT'cie - bo chcialby dzisial sobie kupic - z gory dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 wydaje mi sie ze trzeba miec jakas przelotke do abita generlanie abit jest lepszy od tego gigabyt'ea we wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 berkut wjedz na gg i napisz do mnie - moj nr 99902 - bo chcialbym pogadac o tych plytach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...