popo Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Nie wiecie przypadkiem gdzie mozna kupic te pamieci tylko ze pc1066 32 bitowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Nie wiem, czy w Polsce sa juz dostepne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Moze byc razem z plyta glowna. Asus sprzedaje plyte P4T533 i 256 rimm 32bit samsunga(w komplecie)ale gdzie to kupic? HELP! Wiem na 100% ze jest w polskich hurtowniach,ale nie mam tam dojscia. Wolalbym kupic przez neta.[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Acha na komputronik.pl sa PC1066 kingstona, ale 16bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...