lukas666 Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 jak w temacie, mam lacze po lanie z takiej smiesznej firmy makolab z lodzi ale postanowilem sobie na 30 dni neo potestowac a ze place 55 zl za lacze z makolabu chcialbym aby dziala i neostrada i net z makolabu, wiec jak dobrze kumam bede potrzebowal 2 numery ip a nie bardzo wie jak to mozna w xp zrobic, wiec mam pytanko do wszystkich zorientowanych jak to zrobic (jezeli sie da) bo w linuksie sie da tylko ze nie bardzo kce mi sie go instalowac (lamka jestem w linuksie) za ewentualna pomoc dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 heh.... Twoj ISP zapewne podaje Ci net przez siec lokalna, a neo sie podpina pod USB.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 heh.... Twoj ISP zapewne podaje Ci net przez siec lokalna, a neo sie podpina pod USB.... :P no tak ale czy jak podlacze ten modem od tepsy przez usb to chyba jednak bede potrzebowal drugi nr ip ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 sam Ci sie doda, niczym sie nie przejmuj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 dzieki za info, teraz zostalo mi tylko czekanie, mam nadzieje ze w poniedzialek juz bedzie bo w telepunkcie juz sprzet moge odebrac jeszcze tylko aktywacja na centrali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 no i wszycho smiga jak trza ale jestem zachlanny wiec mam jeszcze jedno pytanko jak zrobic sumowanie lacza ( neo + lacze z lanu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...