millor Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 zanim się zakładka rozwinie Oczywiście na wszystkich dyskach się tak robi po około 2 tyg. od postawienaia dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Hmmmm.......................To może być wina Windy .... przyczyny: 1.Za szybko ci się system starzeje 2.Zasmiecony/e dysk(i) Zapognięcie: 1.Usuń @ll niepotrzebne programy i aplikacje 2.Uporządkuj wszystko na HD 3.Zrób SCANDISK , DEFRAGMENTACJE ... Jeżeli to niepodziała: 1.Format c: 2.Windows XP :] (lub jak chcesz dalej mecz sie z 9x) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 1 wszystko co mam jest mi potrzebna 2mam 3 mam 4 wole 98 XP stasznie się gryzie ze mnąi zmoim kompem i wogóle jest wolny moim zdaniem o 1000ptk w 2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 chodzi ci o menu kontekstowe, zobacz jakie programy sie pojawiają jak klikasz, pewnie masz tam winrar,winace albo winzip, jeszcze jakies antywirusy. Musisz poprostu w opcjach tego programu wyłączyć pojawianie sie wpisów w menu kontekstowym. Tak mi sie wydaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 To nie programy i nie cash a co to jest stimon program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 znalazłem problem jak usune microsoft netwotk to windows zajebiście chodzi jak zaistaluje jeszcze raz to są losowe zrywy 10s co mam zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...