Skocz do zawartości
zari

dragon vs matrix

Rekomendowane odpowiedzi

Stoje właśnie przed wyborem big towera chieftec'a.

No i chyba bedzie to jedna z tych z tematu. Mam zatem pytanko. Czy te budy różnią sie czyms oprócz przedniego panelu? jak wygląda sprawa środka, czy są takie same? (w grę wchodzą tylko czarne -> czyli bez coolera na bocznej sciance).

BTW: Nie uwierzycie jak skołowalem na nią kase : hie hie.. moja mama potrzebaowała napisac cosik w wordzie wiec usiadla przy mojej rozklekotanej , wyjącej starej budzie. posiedziala tak kilka godzinek i stwierdzila ze to jest nie do pomyslenia ze ja tak caly czas przy tym wyjącym kombajnie siedze... spytała czy mozna cos z tym zrobic... odpowiedzialem ze mozna ale trzeba miec 500 złotych... hie hie...

Wracając do tematu: jak to zatemjest z tymi budami (w środku)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stoje właśnie przed wyborem big towera chieftec'a.

No i chyba bedzie to jedna z tych z tematu. Mam zatem pytanko. Czy te budy różnią sie czyms oprócz przedniego panelu? jak wygląda sprawa środka, czy są takie same? (w grę wchodzą tylko czarne -> czyli bez coolera na bocznej sciance).

BTW: Nie uwierzycie jak skołowalem na nią kase : hie hie.. moja mama potrzebaowała napisac cosik w wordzie wiec usiadla przy mojej rozklekotanej , wyjącej starej budzie. posiedziala tak kilka godzinek i stwierdzila ze to jest nie do pomyslenia ze ja tak caly czas przy tym wyjącym kombajnie siedze... spytała czy mozna cos z tym zrobic... odpowiedzialem ze mozna ale trzeba miec 500 złotych... hie hie...

Wracając do tematu: jak to zatemjest z tymi budami (w środku)?

nie ma zadnych roznic poza frontem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki ... to mi wystarczy.... to skoro tak to czy mozna dokupic inne , osobno frontowe panele?

Raczej nie... nie widzialem w ofercie osobnych front paneli. Jedyne co mozna dokupic do scianke boczna z wentylatorem :)

Ale jezeli poszukaj w necie/sklepach internetowych... moze juz cos takiego jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoja droga swietna metoda na znalezienie kasy na nowa bude ;)

Ja tez kupuje Chieftec'a (mam juz polowe kasy) - problem w tym ze starsza ma laptopa Toshiba ktory nie wydaje zadnych dzwiekow ! Raz na 1-2 minuty wlacza sie wentylator i wywiewa gorace powietrze przez ok. 5 sek. a potem znowu cisha ;)

Polecam takiego kompa na serwer :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec gadalem z Michalem z www.chieftec.pl i powiedzial ze przednie panele mozna dokupic osobno... wiec spoczko... teraz jeszcze czekam na info od niego ile taki panel moze kosztowac... jak bede wiedzial to dam znac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zari - bylbym zainteresowany, bo jak jakis mod nie wyjdzie ;) to zawsze mozna zaczac wsio od poczatku. Ale cena bedzie pewnie zblizona do ceny bokow obudowy... :(

Ja też. Ale niestety Mr. Michał z chieftec.pl na pytanie dotyczące ceny jeszcze nie odpisał. Cena boku z szibką to okolice 200pln ale z drugiej strony sama buda big tower (bez zasiłki - ale niestety nie mozna tak jej kupic) to 300pln (500pln - 200pln(za zasiłke360W) ) wiec dziwnie by bylo gdy sam front panel kosztował 1/3 całości. grrrrr. ale sam juz nie wiem co oni tam z tymi cenami nie wymyślą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...