mikaelus Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Mam dwa pytania co do hurtowni sprzętu komp. 1. Czy ktoś wie gdzie w woj. pomorskim (najlepiej w 3mieście) są takie hurtownie? 2. Czy robili by mi problem gdybym dobierał sobie serie procków?? Czy np. w Actionie, na odległość mógłbym o coś takiego poprosić? Oczywiście kupując wszystko na firmę IT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Mam dwa pytania co do hurtowni sprzętu komp. 1. Czy ktoś wie gdzie w woj. pomorskim (najlepiej w 3mieście) są takie hurtownie? 2. Czy robili by mi problem gdybym dobierał sobie serie procków?? Czy np. w Actionie, na odległość mógłbym o coś takiego poprosić? Oczywiście kupując wszystko na firmę IT. nas o to pytasz 8O ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Nie, no może po prostu ktoś miał doświadczenia w takich zakupach i by mi mógł coś podpowiedzieć. Tylko o to chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Msd. Axel. Gral ma chyba w Gdyni. Co do 2, to myślę, że da się dogadać :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...