n0rbi Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 No wlasnie bo sie tu ciesze ze mam mobo nowe (w koncu!) mysle sobi sciagne nowy bios a tu nie ma takiego modelu na stronie glownej, google.com tez za duzo nie znalazlem... co to ? takie to nowe ze jeszcze nie ma opisu czy takie stare ze juz zapomniane ;) ? i co do tego wgrac ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ja znalazlem co prawdza w jakims dziwnym jezyku ale na oficjalnej steonie epoxa http://www.epox.com.cn/product/socketa/00000884.html http://www.watch.impress.co.jp/akiba/j/hot..._cep8rda3i.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 jeszcze jedna tym razem angielska http://eng.epox.com.tw/cgi/product.cgi?pn=...-8RDA3%20Series i co tak ciezko cos znalesc ?? po prostu pewnie nie chcialo sie szukac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 o ta 8RDA3I jest identyczna jak 8RDA3G :? a co 8rda3i ma na wyposazeniu :?: :?: jest POST debug :?: firewire :?: gameport :?: jakes przewody do usb :?:aktywne chlodzenie na NB :?: złoty radiator na SB :?: jak sie kreci :?: :?: :roll: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 jak nie szukalem? szukalem szukalem mowilem ze w googlach nic sensownego nie wyskoczylo (dla mnie cos po rosyjsku albo japonsku albo chinsku nie jest sensowna info :( ale widac ze plyta po prostu jest taka nowa :) a jak to sie kreci to jeszcze nie wiem czekam az mlodszy brat pojdzie spac i bedzie spokoj :) i wtedy poskladam kompa:) ale thx za info! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 jak nie szukalem? szukalem szukalem mowilem ze w googlach nic sensownego nie wyskoczylo (dla mnie cos po rosyjsku albo japonsku albo chinsku nie jest sensowna info :( ale widac ze plyta po prostu jest taka nowa :) a jak to sie kreci to jeszcze nie wiem czekam az mlodszy brat pojdzie spac i bedzie spokoj :) i wtedy poskladam kompa:) ale thx za info! to moze zajrzyj do pudelka i sprawdz wyposazenie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Juz jestem na tej mobo :)) i jest nawet fajnie hociaz w2k3 nnie odpalily :( ale i tak jest fajnie ;) tylko dlaczego athlon 2000+ jest taki cieply :P az 46 C idle ;( a i pokrecic to nie dam rady za duzo pewnie bo mam zasilacz codeszita (i tak sie ciesze ze to jeszcze dziala :) a nie zauwazylem ze epox ma taki fajny prog do apgrejdowania biosu :) a przede wszystkim o to mi chodzilo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Juz jestem na tej mobo :)) i jest nawet fajnie hociaz w2k3 nnie odpalily :( ale i tak jest fajnie ;) tylko dlaczego athlon 2000+ jest taki cieply :P az 46 C idle ;( a i pokrecic to nie dam rady za duzo pewnie bo mam zasilacz codeszita (i tak sie ciesze ze to jeszcze dziala :) a nie zauwazylem ze epox ma taki fajny prog do apgrejdowania biosu :) a przede wszystkim o to mi chodzilo :) Upgrade BIOSu z poziomu Windowsa to zlo :oops: - lepiej zrobic dyskietke i przy starcie przytrzymac alt+f2 (jesli ta plyta ma takie cos, ale to epox wiec powinna miec). Znacznie mniejsze ryzyko ze cos sie zlego stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 niektorzy nie maja flopa ;) ja tam z windy wale i wszystko jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 niektorzy nie maja flopa ;) ja tam z windy wale i wszystko jest ok Ja flopa mam... w szafce Podlaczam wlasciwie tylko jak zmieniam BIOS (oczywiscie zawsze zmieniam korzystajac z dyskietki) Musze niestety przyznac, ze to niewygodne :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 :cry: dowiem sie w koncu jakie wyposazenie ma ta plyta :?: :?: :?: :?: :?: -czy ma firewire :?: -czy ma dual-lan :?: -czy ma aktywne clodzenie na NB i pasywne na SB :?: -czy ma czerwony wyswietlacz POST :?: -czy ma jakiekolwiek dodatkowe przewody do usb/firewire :?: dowiem sie czegos bo chcialem zakupic :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 to jest to samo co 8rda3, tylko ze rev. 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 to jest to samo co 8rda3, tylko ze rev. 2.0czyli co??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Watcher: Firewire brak - ale po co mi ;D dual lan brak - ale po co mi ;D na NB i SB ma pasywne chlodzenie (na NB taki duzy radiator na SB taki maly) Wyswietlacz POST of koz jest :) Zadnych dodatkowych przewodow do USB/FW nie ma - ale na mobo sa 4 porty USB 2.0 :) mi wystarczy a jeszcze duzo nie moge powiedziec o tej mobo bo dopiero co winde wgralem a tera musze kasetony w lazience przyklejac :( wiec napisze cos wieczorem, ale ogolnie bardzo fajna mobo - podoba mi sie bardziej niz ABIT KT7 :)) aha raida tez toto nie ma:( a bios to i tak najnowszy jest tu wgrany :D aha i ma jeszcze ten czujnik temp pod prockiem jak 8rda3+ :) ogolnie mi sie podoba ta mobo :) ale wiecej napisze wieczorem!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 no to kiepa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...