g00f Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Już wcześniej pytałem się którą płytkę Epoxa (8KHA+, 8K3A) wybrać. Jednak jutro chciałbym wkońcu zamówić sprzęt więc mam jeszcze jedno pytanie. Będę miał procka Athlon XP 2100+ i coolerek Zalman 6000cu. I czy przy takim coolerku na płycie 8K3A(z DDR 333) wyciągnę więcej niż na 8KHA+? Głównie chodzi mi o to czy przy tym coolerze będę miał wogóle możliwość(którą daje 8K3A) zwiękrzenia napięcia powyżej 1,85V. Aha no i jeżeli macie jakąś leprzą propozycje odnośnie coolera to piszcie, jednak chodzi mi nie tylko o to jak chłodzi ale również ile wydziela decybeli. Bo nie chce ogłuchnąć przy kompie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 widze ze koledze sie przelewa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00f Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Hmmm...niezabardzo cie rozumiem 8) Poprostu pytam bo ciagle nie moge sie zdecydowac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Coolerek jest b. dobry, ew. zastanowiłbym się nad V7+ bo w trybie medium nie jest aż taki głośny a wydajność maleje minimalnie. Napięcia nie radzę zwiększać ponad 1,85V szczególnie przy chłodzeniu AC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Jesli masz dostep do 8K3A+ rev.1.2 to lykaj...jesli mniejszy rev tio sie nie oplaca ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...