Future Trunks Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Mam pytanie czy płyta główna gigabyte ga-7va-c ma możlliwość zmiany mnoznika czy zostaje tylko drut mod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Mógl by mi ktoś w końcu odpowiedzieć?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 hmm tak cieżko wejsć na stronę gigabyte :?: Zostaje tylko drutmod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 hmm tak cieżko wejsć na stronę gigabyte :?: Zostaje tylko drutmod. Jestem bardzo słaby z angielskiego. dzieki za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...