mat_zab Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Witam chce sprzedać karte z podpisu ile moge za nią wziąśc na allegro ??? myślałem coś o cenie 350zł jest to dużo czy mało ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 widze że coś szybko sprzedajesz tego albatrona hehe a tak go zachwalałeś a teraz do tematu za 350zł to sprzedarz odrazu na allegro ) ja bym wołał 400zł : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 widze że coś szybko sprzedajesz tego albatrona hehe a tak go zachwalałeś a teraz do tematu za 350zł to sprzedarz odrazu na allegro ) ja bym wołał 400zł : ) pewnie mu sie rozrypal tak jak wszystkie albatrony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 W aukcji pisze, że jest całkowicie sprawna, nie podejrzewałbym go o oszukiwanie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16381487 mat_zab, czy ten użytkownik Mafia11 to też ty? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 MAFIA cos tam to nie ja to jakis ciec który nie umie licytować a sprzedaje dlatego ze mi kasy trzeba dlaczego za 350zł ?? bo za 399 śą w komputroniku MSI GF4 TI 4200 więc raczej nei moge więcej a karta jest w 100% sprawna !!!!! zresztą mam juz troche sprzetu na allegro sprzedaneo więc raczej bym nie oszukiwał. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...