yasin Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 czy ten zalmanik wejdzie mi na nf7-s, która siedzi w chiefteku big tower, bo oglądałem trochę fotek z założonymi zalmanami i obawiam się że chyba nie :( taka wielka buda, a tak mało miejsca w przegrodzie na mobo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 było kilkarazy na mobo wejdzie w budzie bedziesz musiał wyciac kawałek blachy -jakies 5x7cm- wiem bo sam to robiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 JA mam Thermaltake 5001+ i nic nie musiałem ciąć wszedło mi bez żadnych zmian oprócz ucięcia zapinki a między tym ramieniem a zalmanem jest jeszcze sporooo miejsca. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 JA mam Thermaltake 5001+ i nic nie musiałem ciąć wszedło mi bez żadnych zmian oprócz ucięcia zapinki a między tym ramieniem a zalmanem jest jeszcze sporooo miejsca. 8)bo masz bude middle - a tam wyglada to inaczej w bigu trzeba ciac i juz -zreszta yasin pytał wyraznie o jaka mu bude chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 JA mam Thermaltake 5001+ i nic nie musiałem ciąć wszedło mi bez żadnych zmian oprócz ucięcia zapinki a między tym ramieniem a zalmanem jest jeszcze sporooo miejsca. 8)bo masz bude middle - a tam wyglada to inaczej w bigu trzeba ciac i juz -zreszta yasin pytał wyraznie o jaka mu bude chodzi czyli mniejsza jest większa 8O ale lipa, gdybym wiedział to bym brał mniejszą :/ a tak trzeba będzie ciąć, dzięki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ehhhehe po postu big ma w połowie budy te rame stabilizującą (w kształcie półksiezyca) jaki problem wyciac w niej a raczej porzeszuc ten otwór na przewody o pare cm?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 no właśnie o tą ramę stabilizującą wszystko się rozchodzi, jak to pierwszy raz zobaczyłem po zakupie to się zdziwiłem, taka wielka buda, trzeba było mnie słyszeć jak wkładałem mobo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...