.NetMan. Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Słuchajcie po kilku godzinach odpoczynku włązcam kompa, i tu patrze w biosie PC HEALTH STATUS: temperatura proca 16 stopni , i te drugie (temp w obudowie jak sie nie myle: 16 stopni). Ładuje się winda, czekam czekam włączam Vcool, patrze: 22 stopnie, potem co jakis czas sie podnosi i po 10 minutach jest 25 potem 26 i tak dochodzi zazwyczaj do 28. Zostawiłem jakis czas temu kompa wlaczonego 24h na dobe, przychodze patrze, a tutaj temperatura 28. Wiatrak mam boxowy... temperatura w pokoju normalna, nie za cieplo nie za zimno. Co jest ?Mam może zepsute kontrolery, które podają temperature? A proc nie podkręcony jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Zwykle przeklamiania diody no i? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 przyłuż palec do radiatora i oceń że to nie 22 stopnie 22 to zimno ciepło czuć od 40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...