k_luke Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Jakim programem zmienić kompresję audio w mpeg-u nie zmieniając kompresji video? Potrzebuję zmniejszyć wielkość pliku, a większość jego zajmuję audio bo film był nagrywany bez kompresji dźwięku :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Virtual Dub. Z menu vudeo wybierasz "direct stream copy" a z menu audio "full processing mode" i w compression ustwiasz stopień kompresji i zapisujesz plik. to tak w skrócie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 VirtualDub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 VirtualDub przecież jest do avi, a ja mam mpeg. Z kolei w VirtualDubMod nie ma opcji audio :? A VFAPI nie zdaje u mnie rezultatu :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 VirtualDub przecież jest do avi, a ja mam mpeg. Z kolei w VirtualDubMod nie ma opcji audio :? A VFAPI nie zdaje u mnie rezultatu :cry:czy .mpeg nie da sie otworzyć w VD :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Zaskoczony powyzszymi relacjami Sir_Yaro szybko udal sie na partycje D: gdzie juz oczekiwal porzucony od dluzszego czasu VirtualDub.1.4.8 Jakiez bylo jego zdziwienie gdy bez zadnego problemu otworzyl on plik *.mpg!! Zadowolony z siebie i udowodnienia pomylki udal sie on z powrotem na strone http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45693 gdzie usatysfakcjonowany poinformowal o tym wiekopomnym odkryciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no dobra teraz juz zrobiłem w 10 minut wszytsko w wirtual dub ale jeszcze może ktos by mnie pokierował krok po kroku jak podzielic w virtual dub na pół i jak dołaczyc litery z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...