muroll Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Ma moze ktos taki wentylator: http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=51 Na zdjeciach wyglada swietnie, ale czy jest warty tej ceny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Dowiesz sie rownierz o jego wydajnosci z testu ktory niedlugo bedzie na mod4us :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 przestac ciagle reklamowac swoj "serwis" ma tes na moded-kompz a ty mu piszesz ze sie dowie z mod...4us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 przestac ciagle reklamowac swoj "serwis" ma tes na moded-kompz a ty mu piszesz ze sie dowie z mod...4us hau hau - co szczekasz :? wiem ze spider ma ten wentyl bo skladal zamowienie u nas (CHIEFTEC) - [moze teraz do mnie zaszczekasz ze ja reklamuje ?? : / ] i na pewno zrobi jego porzadna recenzje oraz test - za bardzo sie wozisz i zabawiasz sie w niewiadomo kogo.... a moze sie wiecej dowie na mod4.us ? : / niz na M-K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 przestac ciagle reklamowac swoj "serwis" ma tes na moded-kompz a ty mu piszesz ze sie dowie z mod...4us hau hau - co szczekasz :? wiem ze spider ma ten wentyl bo skladal zamowienie u nas (CHIEFTEC) - [moze teraz do mnie zaszczekasz ze ja reklamuje ?? : / ] i na pewno zrobi jego porzadna recenzje oraz test - za bardzo sie wozisz i zabawiasz sie w niewiadomo kogo.... a moze sie wiecej dowie na mod4.us ? : / niz na M-K :D ;) HEHEHE MAYBE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Ma moze ktos taki wentylator: http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=51 Na zdjeciach wyglada swietnie, ale czy jest warty tej ceny ?? wracajac do tematu : posiadam 2 takie wentyle i powiem ze na prawde sa warte tej ceny - jak znajde zdjecia , to pokaze jak sie prezentuja w mojej budzie : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 B3T0N - ja ciagle czekam na te obiecane zdjecia twojego pieknego Chieftec'a ;) Cyfrak juz sie chyba naladowal... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 B3T0N - ja ciagle czekam na te obiecane zdjecia twojego pieknego Chieftec'a ;) Cyfrak juz sie chyba naladowal... :D ło kurde - zapomnialem :oops: wieczorkiem beda.....obiecuje :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 mi tez chodzi po mojej skrzywionej glowie taki wentylek (albo chociaz okragla katoda uv ... :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...