Greg200 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Witam !!! Jestem posiadaczem tej plyty od kilku dni. Chcialbym otrzymac jednoznaczna wypowiedz - jak sprawdzic czy obsluguje ona PAT ???!!! Mam bowiem mozliwosc jej zwrotu w przypadku gdyby Pat-u nie obslugiwala. Z gory dzieki !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Witam !!! Jestem posiadaczem tej plyty od kilku dni. Chcialbym otrzymac jednoznaczna wypowiedz - jak sprawdzic czy obsluguje ona PAT ???!!! Mam bowiem mozliwosc jej zwrotu w przypadku gdyby Pat-u nie obslugiwala. Z gory dzieki !!! PAT możesz sobie włączyć w biosie w następujący sposób: Advanced - Chipset - Memory Acceleratoim Mode - Enable i już masz go włączonego. Zrób sobie pomiary np. Sandrą. Później wyłącz PAT-a i zrób sobie ponownie pomiary. Wnioski wyciągniesz sobie sam. Jedno jest pewne PAT działa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...