Skocz do zawartości
SKoczi

Ceny sprzetu?!

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myslicie ile moze mi dac sklep komputrowy (I jaka kwota bylaby na tyle rozsadna zebym nie dal sie zaladowac w dupe:-)) , ktory przyjmuje stare czesci komputerowe w rozliczeniu za nowe za:

20GB Seagate 5400obr. U6

LG 52x

Tuner TV PixelView (Modelu dokladnie nie pamietam... ale wiem, ze ma TV, Radio, Stereo Nicam, Duzo Wejsc I Wyjsc, Pilot - Kosztuje w komputroniku 235PLN)

Palit GeForce4 Ti4200 AGP x8 (Nowka, nie slizgana :-))

Wiec jak myslicie?? Mam jeszcze mozliwosc oddac sprzet do komisu komputerowego, ale nie wiem co sie bedzie bardziej oplacic... Poradzcie... za wskazowki bede wdzieczny.

P.S Odrazu mowie, ze nie wystawiam sprzetu na Allegro, poniewaz chce dostac szybko gotowke!

THX za odpowiedz :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myslicie ile moze mi dac sklep komputrowy (I jaka kwota bylaby na tyle rozsadna zebym nie dal sie zaladowac w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>:-)) , ktory przyjmuje stare czesci komputerowe w rozliczeniu za nowe za:

20GB Seagate 5400obr. U6

LG 52x

Tuner TV PixelView (Modelu dokladnie nie pamietam... ale wiem, ze ma TV, Radio, Stereo Nicam, Duzo Wejsc I Wyjsc, Pilot - Kosztuje w komputroniku 235PLN)

Wiec jak myslicie?? Mam jeszcze mozliwosc oddac sprzet do komisu komputerowego, ale nie wiem co sie bedzie bardziej oplacic... Poradzcie... za wskazowki bede wdzieczny.

P.S Odrazu mowie, ze nie wystawiam sprzetu na Allegro, poniewaz chce dostac szybko gotowke!

jak chcesz dostac szybko gotowke to najprawdopodobniej stacisz na tym a ile mozesz wziac za poszczeglen czesci to zajzyj na allegro i sie wszystkiego dowiesz

BTW

ktory to sklep przyjmuje stare czesci w rozliczeniu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myslicie ile moze mi dac sklep komputrowy (I jaka kwota bylaby na tyle rozsadna zebym nie dal sie zaladowac w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>:-)) , ktory przyjmuje stare czesci komputerowe w rozliczeniu za nowe za:

20GB Seagate 5400obr. U6

LG 52x

jak chcesz szybko dostać gotówkę - to weźmiesz za całość tyle ile ktoś da.

Sądzę że 500-600 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...