SKoczi Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Jak myslicie ile moze mi dac sklep komputrowy (I jaka kwota bylaby na tyle rozsadna zebym nie dal sie zaladowac w dupe:-)) , ktory przyjmuje stare czesci komputerowe w rozliczeniu za nowe za: 20GB Seagate 5400obr. U6 LG 52x Tuner TV PixelView (Modelu dokladnie nie pamietam... ale wiem, ze ma TV, Radio, Stereo Nicam, Duzo Wejsc I Wyjsc, Pilot - Kosztuje w komputroniku 235PLN) Palit GeForce4 Ti4200 AGP x8 (Nowka, nie slizgana :-)) Wiec jak myslicie?? Mam jeszcze mozliwosc oddac sprzet do komisu komputerowego, ale nie wiem co sie bedzie bardziej oplacic... Poradzcie... za wskazowki bede wdzieczny. P.S Odrazu mowie, ze nie wystawiam sprzetu na Allegro, poniewaz chce dostac szybko gotowke! THX za odpowiedz :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Jak myslicie ile moze mi dac sklep komputrowy (I jaka kwota bylaby na tyle rozsadna zebym nie dal sie zaladowac w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>:-)) , ktory przyjmuje stare czesci komputerowe w rozliczeniu za nowe za: 20GB Seagate 5400obr. U6 LG 52x Tuner TV PixelView (Modelu dokladnie nie pamietam... ale wiem, ze ma TV, Radio, Stereo Nicam, Duzo Wejsc I Wyjsc, Pilot - Kosztuje w komputroniku 235PLN) Palit GeForce4 Ti4200 AGP x8 (Nowka, nie slizgana :-)) Wiec jak myslicie?? Mam jeszcze mozliwosc oddac sprzet do komisu komputerowego, ale nie wiem co sie bedzie bardziej oplacic... Poradzcie... za wskazowki bede wdzieczny. P.S Odrazu mowie, ze nie wystawiam sprzetu na Allegro, poniewaz chce dostac szybko gotowke! THX za odpowiedz :-) jak chcesz dostac szybko gotowke to najprawdopodobniej stacisz na tym a ile mozesz wziac za poszczeglen czesci to zajzyj na allegro i sie wszystkiego dowiesz BTW ktory to sklep przyjmuje stare czesci w rozliczeniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKoczi Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Awaks na Ogrodowej naprzeciwko Liceum im. Zamoyskiego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Nie wiem ile dałby sklep - ale ja dałbym za to ok. 550 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Jak myslicie ile moze mi dac sklep komputrowy (I jaka kwota bylaby na tyle rozsadna zebym nie dal sie zaladowac w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>:-)) , ktory przyjmuje stare czesci komputerowe w rozliczeniu za nowe za: 20GB Seagate 5400obr. U6 LG 52x Tuner TV PixelView (Modelu dokladnie nie pamietam... ale wiem, ze ma TV, Radio, Stereo Nicam, Duzo Wejsc I Wyjsc, Pilot - Kosztuje w komputroniku 235PLN) Palit GeForce4 Ti4200 AGP x8 (Nowka, nie slizgana :-)) Wiec jak myslicie?? Mam jeszcze mozliwosc oddac sprzet do komisu komputerowego, ale nie wiem co sie bedzie bardziej oplacic... Poradzcie... za wskazowki bede wdzieczny. P.S Odrazu mowie, ze nie wystawiam sprzetu na Allegro, poniewaz chce dostac szybko gotowke! THX za odpowiedz :-) jak chcesz szybko dostać gotówkę - to weźmiesz za całość tyle ile ktoś da. Sądzę że 500-600 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 600 max. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...