djsaint Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Ello. Zna ktos moze jakies programy do testowania kart dzwiekowych? Kiedys mialem jeden, ale niestety wyleciala mi z glowy jego nazwa... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 3DMark 2003 >>> Sound Test ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Chodzi mi o dokladny test parametrow karty dzwiekowej a 3dmark tego nie zapewnia. Jest taki program, ale nie pamietam jak sie nazywa. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 RightMark Audio Analyzer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 RightMark Audio AnalyzerOoo wlasnie. O ten program mi chodzilo :) Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...