ATLON Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 prosze o opinie http://www.radioimperium.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Gratuluje pomysłu i realizacji projektu :) Mam jednak parę pytań, tak się składa, że studiuję dziennikarstwo i miałem już kontakt z profesjonalnym radiem, w związku z czym chciałbym wiedzieć czy macie na antenie jakieś audycje, choć wystąpienia DJ? Interesuje mnie jaki macie warsztat :) Oraz czy macie już zrobione jngle? PS. posłuchałbym więcej ale ten rodzaj muzy zupełnie mnie nie interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Az sie boje zaryzykowac posluchac co tam gracie ;) Jak metal to moge spokojnie sluchac ;] My mamy radio na lanie, fajna sprawa :) (jestem DJ'em 8) ) Poslucham jak mi sie moje mp3 znudza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 u nas muza jest zroznicowana kazdy gra co lubi ja oczywiscie techno.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Dobra ale nie odpowiedzałeś na pytanie czy wy pojawiacie się czasem, czy tylko cały czas leci muza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 jak narazaie to mamy ustalonego godziny ale dazymy coby grac non stop ( trzeba najpierw wyciszyc komputery..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 wlączyłem 1 raz i jeszcze niedosłuchałem sie HIP HOPU BIG Minus (-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 ktos tam gral hip hop wiec zobacz w ramowkach i zalodze kto gra ta muze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Fajna sprawa ale jest kilka ale! -w tle slychac film czy cos takiego -dosc slaba jakosc muzyki (ujdzie ) +dosc szybko sie laduje +dobra robota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 z tym filmem :) wlasnie cos ogladalem myslalem ze nie bedzie slychac... co do jakosci mamy dosc slabe lacze i nie chcemy go przeciazac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 na jakim laczu jedziecie?? A ty nie slyszales muzyki jak film ogladales?? jesli nei ajk to zrobiles?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 muze slyszalem i film ale myslalem ze filmu nie bedzie slychac a lacze 4 mbit ale duzo uzytkownikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 tzn Lana macie??? Jak by blyo 4mbity na jednego to pewnie by ylo lepiej :) was slychac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 mamy lana a moze jakeis propozycje co do muzy ? chetnie wysluchamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Host '213.218.116.147' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /var/lib/apache/htdocs/prvengine/index.php3 on line 21 Nie moge sie polaczyc z SQL. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 :( admin servera cos popsul awaria w trakcie usowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 :( admin servera cos popsul awaria w trakcie usowaniaCo do muzy wiadaomo kazy ma inny gust .Jest dobrze tak jak teraz danedo dnia o danej godzinie dana muza .Tylkko spox by bl jak by to byly nowy kawalki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...