MaKaR Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 jak próbuje updatnąc wina 98se ze stronki ikrosyfu to wyskakuje mi jakiś pedalski błąd i nie da rady a wiec moja prośba jest taka czy mógłby ktoś wypisac mi nazwy wszytkich łatek do wina98se które instaluje windows update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 A czy mikrosyf wspiera jeszcze winde98 ? Od jesieni mieli przestac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recenzent_ Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ile ty masz lat chlopcze ? i co to jest pedalski blad ? prosze o wyjasnienie : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 IE w narzedzia -> windows update otworzy sie stronka i wyszuka aktualizacje, wybieramy ktore maja sie instalnac i sie wszystko robi... wyjasni wlasnie co to jest "pedalski blad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 bardzo mi przykro że zachowałem sie jak <span style="color:red;">[ciach!]</span>iarz ale sie wqrzylem a nerowy jestem wiecie młodsze rodzeństwo chodziło o to że wyskakiwał błąd rozszerzenia win update jakies tam cyferki ;-) i nie mogłem updetować ale po jakimś czasie przeszło. a używam 98 bo xp mnie drażni i żre pamieć i dysk a 98 mi w zupełności wystarczy do giercowania i netu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...