andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 a co to jest Intel Desktop D850EMV2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Denis ales wybredny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Denis ales wybredny :) nie denis a Decnis :) poczytaj kilka postów wyzej to zrozumiesz dlaczego jestem wybredny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie o to chodzi zeby byc barzo intelowy, poprostu potrzebuje miec szybki komputer do liczenia pewnych rzeczy (które na mojej obecnej celinie trwają po np kilka tygodni), no a p4 na ddrach nic nie daje bo one go tylko dławią, tak więc zdecydowałem sie na rimmy. A chce wydac tyle kasy, bo to co robie przyniesie mi o wiele wiecej kasy niz wydam No to: Asus P4T533 Rimm 1066 P4 na magistrali 533 bo jak walniesz celka to za przeproszeniem gó... ci dadzą te Rimm-y a jeżeli można spytać to co robisz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie o to chodzi zeby byc barzo intelowy, poprostu potrzebuje miec szybki komputer do liczenia pewnych rzeczy (które na mojej obecnej celinie trwają po np kilka tygodni), no a p4 na ddrach nic nie daje bo one go tylko dławią, tak więc zdecydowałem sie na rimmy. A chce wydac tyle kasy, bo to co robie przyniesie mi o wiele wiecej kasy niz wydam No to: Asus P4T533 Rimm 1066 P4 na magistrali 533 bo jak walniesz celka to za przeproszeniem gó... ci dadzą te Rimm-y a jeżeli można spytać to co robisz :?: celek tylko tymczasowo, poprostu czekam na szybsze modele p4 (jezeli wyjdą) apropos tego co robie to moge zdradzic tyle : trzeba obliczyc pewną dużą liczbę żeby coś dobrze zabezpieczyć, no i z tego bedzie kaska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 hehe, moja celinka liczyła jeden wzorek 4,5 tygodnia, ciekawe ile bedzie to liczył jakiś p4 z rimmami. ps. jezeli baleronka 1.8 ustawie na fsb 133 to rimmki 1066 w sam raz jak znalazł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Denis ales wybredny :) nie denis a Decnis :) poczytaj kilka postów wyzej to zrozumiesz dlaczego jestem wybredny Przepraszam, Decnis_600 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 hehe, moja celinka liczyła jeden wzorek 4,5 tygodnia, ciekawe ile bedzie to liczył jakiś p4 z rimmami. ps. jezeli baleronka 1.8 ustawie na fsb 133 to rimmki 1066 w sam raz jak znalazł tak ale jeżeli używasz kompa do obliczeń to pamięć podręczna procka ma większe znaczenie. a celek ma jej mało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Denis ales wybredny :) nie denis a Decnis :) poczytaj kilka postów wyzej to zrozumiesz dlaczego jestem wybredny Przepraszam, Decnis_600 :) Nie szkodzi Keares :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 hehe, moja celinka liczyła jeden wzorek 4,5 tygodnia, ciekawe ile bedzie to liczył jakiś p4 z rimmami. ps. jezeli baleronka 1.8 ustawie na fsb 133 to rimmki 1066 w sam raz jak znalazł tak ale jeżeli używasz kompa do obliczeń to pamięć podręczna procka ma większe znaczenie. a celek ma jej mało zgadzam sie czesciowo, zalezy do jakich obliczen, moje sa bardzo proste tylko ze bardzo wymagajace i pamiec podreczna tu akurat ... zresztą sam niewiem poza tym niedługo bede miał p4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie o to chodzi zeby byc barzo intelowy, poprostu potrzebuje miec szybki komputer do liczenia pewnych rzeczy (które na mojej obecnej celinie trwają po np kilka tygodni), no a p4 na ddrach nic nie daje bo one go tylko dławią, tak więc zdecydowałem sie na rimmy. A chce wydac tyle kasy, bo to co robie przyniesie mi o wiele wiecej kasy niz wydam No to: Asus P4T533 Rimm 1066 P4 na magistrali 533 bo jak walniesz celka to za przeproszeniem gó... ci dadzą te Rimm-y a jeżeli można spytać to co robisz :?: celek tylko tymczasowo, poprostu czekam na szybsze modele p4 (jezeli wyjdą) apropos tego co robie to moge zdradzic tyle : trzeba obliczyc pewną dużą liczbę żeby coś dobrze zabezpieczyć, no i z tego bedzie kaska. Bez urazy ale niewiele RIMMowi ustepują DDR PC3000 przynajmniej tak wykazuja niektore testy.Wiem że SiSandra nie jest zbyt Wiarygodna ale moje wyniki testu pamięci to:3005/3054 MB/s a mam tylko PC 2700 pracujace w trybie 2x200.wszedł własnie Chipset Via obsługujacy DDR333/400 to P4PB 400(jest już pierwsza płyta na nim) i AGPx8.Z tego co wiem Intel się wycofywał z platform an RIMM więc rozważ może taka alternatywe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie o to chodzi zeby byc barzo intelowy, poprostu potrzebuje miec szybki komputer do liczenia pewnych rzeczy (które na mojej obecnej celinie trwają po np kilka tygodni), no a p4 na ddrach nic nie daje bo one go tylko dławią, tak więc zdecydowałem sie na rimmy. A chce wydac tyle kasy, bo to co robie przyniesie mi o wiele wiecej kasy niz wydam No to: Asus P4T533 Rimm 1066 P4 na magistrali 533 bo jak walniesz celka to za przeproszeniem gó... ci dadzą te Rimm-y a jeżeli można spytać to co robisz :?: celek tylko tymczasowo, poprostu czekam na szybsze modele p4 (jezeli wyjdą) apropos tego co robie to moge zdradzic tyle : trzeba obliczyc pewną dużą liczbę żeby coś dobrze zabezpieczyć, no i z tego bedzie kaska. Bez urazy ale niewiele RIMMowi ustepują DDR PC3000 przynajmniej tak wykazuja niektore testy.Wiem że SiSandra nie jest zbyt Wiarygodna ale moje wyniki testu pamięci to:3005/3054 MB/s a mam tylko PC 2700 pracujace w trybie 2x200.wszedł własnie Chipset Via obsługujacy DDR333/400 to P4PB 400(jest już pierwsza płyta na nim) i AGPx8.Z tego co wiem Intel się wycofywał z platform an RIMM więc rozważ może taka alternatywe. nie wmawiaj mi ze via robi lepsze płyty pod p4 od intela, bo to jest śmieszne, poza tym intel wcale sie nie wycofuje z rimmów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie o to chodzi zeby byc barzo intelowy, poprostu potrzebuje miec szybki komputer do liczenia pewnych rzeczy (które na mojej obecnej celinie trwają po np kilka tygodni), no a p4 na ddrach nic nie daje bo one go tylko dławią, tak więc zdecydowałem sie na rimmy. A chce wydac tyle kasy, bo to co robie przyniesie mi o wiele wiecej kasy niz wydam No to: Asus P4T533 Rimm 1066 P4 na magistrali 533 bo jak walniesz celka to za przeproszeniem gó... ci dadzą te Rimm-y a jeżeli można spytać to co robisz :?: celek tylko tymczasowo, poprostu czekam na szybsze modele p4 (jezeli wyjdą) apropos tego co robie to moge zdradzic tyle : trzeba obliczyc pewną dużą liczbę żeby coś dobrze zabezpieczyć, no i z tego bedzie kaska. Bez urazy ale niewiele RIMMowi ustepują DDR PC3000 przynajmniej tak wykazuja niektore testy.Wiem że SiSandra nie jest zbyt Wiarygodna ale moje wyniki testu pamięci to:3005/3054 MB/s a mam tylko PC 2700 pracujace w trybie 2x200.wszedł własnie Chipset Via obsługujacy DDR333/400 to P4PB 400(jest już pierwsza płyta na nim) i AGPx8.Z tego co wiem Intel się wycofywał z platform an RIMM więc rozważ może taka alternatywe. nie wmawiaj mi ze via robi lepsze płyty pod p4 od intela, bo to jest śmieszne, poza tym intel wcale sie nie wycofuje z rimmów Dalem przykład nowości ale z tego co wiem Moj i845e obsłuzy i pamieci DDR 400 bo PC3000 obsługuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ASUS P4B533 lub Epox 4G4A+.http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthread.php?s=&postid=38779#post38779I przestan sie chwalic, ze znasz eng. bo co druga osoba tutaj zna :twisted:ja natrulis ja tylko germany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie o to chodzi zeby byc barzo intelowy, poprostu potrzebuje miec szybki komputer do liczenia pewnych rzeczy (które na mojej obecnej celinie trwają po np kilka tygodni), no a p4 na ddrach nic nie daje bo one go tylko dławią, tak więc zdecydowałem sie na rimmy. A chce wydac tyle kasy, bo to co robie przyniesie mi o wiele wiecej kasy niz wydam e tam 2+2 to ja ci w pamieci wylicze nie trzeba kompa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie o to chodzi zeby byc barzo intelowy, poprostu potrzebuje miec szybki komputer do liczenia pewnych rzeczy (które na mojej obecnej celinie trwają po np kilka tygodni), no a p4 na ddrach nic nie daje bo one go tylko dławią, tak więc zdecydowałem sie na rimmy. A chce wydac tyle kasy, bo to co robie przyniesie mi o wiele wiecej kasy niz wydam No to: Asus P4T533 Rimm 1066 P4 na magistrali 533 bo jak walniesz celka to za przeproszeniem gó... ci dadzą te Rimm-y a jeżeli można spytać to co robisz :?: celek tylko tymczasowo, poprostu czekam na szybsze modele p4 (jezeli wyjdą) apropos tego co robie to moge zdradzic tyle : trzeba obliczyc pewną dużą liczbę żeby coś dobrze zabezpieczyć, no i z tego bedzie kaska. ty juz sie nie wymiguj ze liczysz zeby cos zabezpieczyc. DLA BIN LADENA OBLICZASZ JAKI ATAK DZIS MI MOWIL PRZEZ ICQ BIN ZE TO TY!. Aha i zdecyduj sie jaki masz procek : Balerona czy Celnike bo sie nie moge polapac :PPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie o to chodzi zeby byc barzo intelowy, poprostu potrzebuje miec szybki komputer do liczenia pewnych rzeczy (które na mojej obecnej celinie trwają po np kilka tygodni), no a p4 na ddrach nic nie daje bo one go tylko dławią, tak więc zdecydowałem sie na rimmy. A chce wydac tyle kasy, bo to co robie przyniesie mi o wiele wiecej kasy niz wydam No to: Asus P4T533 Rimm 1066 P4 na magistrali 533 bo jak walniesz celka to za przeproszeniem gó... ci dadzą te Rimm-y a jeżeli można spytać to co robisz :?: celek tylko tymczasowo, poprostu czekam na szybsze modele p4 (jezeli wyjdą) apropos tego co robie to moge zdradzic tyle : trzeba obliczyc pewną dużą liczbę żeby coś dobrze zabezpieczyć, no i z tego bedzie kaska. ty juz sie nie wymiguj ze liczysz zeby cos zabezpieczyc. DLA BIN LADENA OBLICZASZ JAKI ATAK DZIS MI MOWIL PRZEZ ICQ BIN ZE TO TY!. Aha i zdecyduj sie jaki masz procek : Balerona czy Celnike bo sie nie moge polapac :PPP wiesz co to są liczby pierwsze ? do zaawansowanego szyfrowania w jakimstam algorytmie uzywa sie liczb pierwszych, im wieksza tym lepsza (apropos najwieksza liczba pierwsza sklada sie z ok 13 milionow znakow (cyfr). mam algorytmik (bardzo prosty) ktory potrafi obliczac liczby pierwsze metoda (2^n)-1, oczywiscie wynik sie sprawdza. Jak ktos chce to moge podeslac ów programik mailem, przy okazji sprawdzi sobie wydajnosc kompa :) a tak apropos binladena to bardzo chetnie bym mu pomógl ZEBY GNEBIC TYCH PIEPRZONYCH FASZYSTOW AMERYKANOW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie o to chodzi zeby byc barzo intelowy, poprostu potrzebuje miec szybki komputer do liczenia pewnych rzeczy (które na mojej obecnej celinie trwają po np kilka tygodni), no a p4 na ddrach nic nie daje bo one go tylko dławią, tak więc zdecydowałem sie na rimmy. A chce wydac tyle kasy, bo to co robie przyniesie mi o wiele wiecej kasy niz wydam No to: Asus P4T533 Rimm 1066 P4 na magistrali 533 bo jak walniesz celka to za przeproszeniem gó... ci dadzą te Rimm-y a jeżeli można spytać to co robisz :?: celek tylko tymczasowo, poprostu czekam na szybsze modele p4 (jezeli wyjdą) apropos tego co robie to moge zdradzic tyle : trzeba obliczyc pewną dużą liczbę żeby coś dobrze zabezpieczyć, no i z tego bedzie kaska. ty juz sie nie wymiguj ze liczysz zeby cos zabezpieczyc. DLA BIN LADENA OBLICZASZ JAKI ATAK DZIS MI MOWIL PRZEZ ICQ BIN ZE TO TY!. Aha i zdecyduj sie jaki masz procek : Balerona czy Celnike bo sie nie moge polapac :PPP wiesz co to są liczby pierwsze ? do zaawansowanego szyfrowania w jakimstam algorytmie uzywa sie liczb pierwszych, im wieksza tym lepsza (apropos najwieksza liczba pierwsza sklada sie z ok 13 milionow znakow (cyfr). mam algorytmik (bardzo prosty) ktory potrafi obliczac liczby pierwsze metoda (2^n)-1, oczywiscie wynik sie sprawdza. Jak ktos chce to moge podeslac ów programik mailem, przy okazji sprawdzi sobie wydajnosc kompa :) a tak apropos binladena to bardzo chetnie bym mu pomógl ZEBY GNEBIC TYCH PIEPRZONYCH FASZYSTOW AMERYKANOW Prosze na Mój ciekaw jestem wydajności.Mail emil@onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 To mi tez wyslij stulwkuchni@o2.pl Emil : skad masz taki adres ? zaplaciles onetowi za taka domene ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie o to chodzi zeby byc barzo intelowy, poprostu potrzebuje miec szybki komputer do liczenia pewnych rzeczy (które na mojej obecnej celinie trwają po np kilka tygodni), no a p4 na ddrach nic nie daje bo one go tylko dławią, tak więc zdecydowałem sie na rimmy. A chce wydac tyle kasy, bo to co robie przyniesie mi o wiele wiecej kasy niz wydam No to: Asus P4T533 Rimm 1066 P4 na magistrali 533 bo jak walniesz celka to za przeproszeniem gó... ci dadzą te Rimm-y a jeżeli można spytać to co robisz :?: celek tylko tymczasowo, poprostu czekam na szybsze modele p4 (jezeli wyjdą) apropos tego co robie to moge zdradzic tyle : trzeba obliczyc pewną dużą liczbę żeby coś dobrze zabezpieczyć, no i z tego bedzie kaska. ty juz sie nie wymiguj ze liczysz zeby cos zabezpieczyc. DLA BIN LADENA OBLICZASZ JAKI ATAK DZIS MI MOWIL PRZEZ ICQ BIN ZE TO TY!. Aha i zdecyduj sie jaki masz procek : Balerona czy Celnike bo sie nie moge polapac :PPP wiesz co to są liczby pierwsze ? do zaawansowanego szyfrowania w jakimstam algorytmie uzywa sie liczb pierwszych, im wieksza tym lepsza (apropos najwieksza liczba pierwsza sklada sie z ok 13 milionow znakow (cyfr). mam algorytmik (bardzo prosty) ktory potrafi obliczac liczby pierwsze metoda (2^n)-1, oczywiscie wynik sie sprawdza. Jak ktos chce to moge podeslac ów programik mailem, przy okazji sprawdzi sobie wydajnosc kompa :) a tak apropos binladena to bardzo chetnie bym mu pomógl ZEBY GNEBIC TYCH PIEPRZONYCH FASZYSTOW AMERYKANOW no mowilem ze dla bina! dobrze mi na ICQ mowil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 To, że dla Binladena to miała być tajemnica, ale trudno, wydało sie. Apropos programiku to wyśle go jutro z pracy bo z domu nie moge wysyłać emili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 A oni m podziekowali za zainteresownie sie ich oferta i dali mi za darmo na rok to wziełem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 A oni m podziekowali za zainteresownie sie ich oferta i dali mi za darmo na rok to wziełemW jakis sposob ze tak powiem zainteresowales sie ich oferta ? Bo moze tez sie zainteresuje ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 A oni m podziekowali za zainteresownie sie ich oferta i dali mi za darmo na rok to wziełemW jakis sposob ze tak powiem zainteresowales sie ich oferta ? Bo moze tez sie zainteresuje ;]. Miałem zwykle konto na nick jurasic,po przysłaniu oferty z Onetu zapytałem czy jest wolna domena na Mój stały nick z Czateri gdzie adminuje>I dostałem odpowiedz ze w zwiazku z wykazanym zainteresowanie dostaje tę domene na rok bezpłatnie zresztą za 39 zł rocznie i tak bym się zdecydował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 mam algorytmik (bardzo prosty) ktory potrafi obliczac liczby pierwsze metoda (2^n)-1, oczywiscie wynik sie sprawdza. Jak ktos chce to moge podeslac ów programik mailem, przy okazji sprawdzi sobie wydajnosc kompa :) to ja też poprosze ten programik yuri777@interia.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Sorki, ale dzisiaj zapomniałem wziąć dysku do pracy i nie moge wysłać programiku, ale jutro na pewno to zrobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Decnis, powiedz lepiej czy juz cos wybrales. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Decnis, powiedz lepiej czy juz cos wybrales. Tak, wybrałem. Asus P4T533 na i850e 2x128 MB RIMM PC 1066 Kingston Matrox G400 16 MB DDR Maxtor D740X 40 GB Co wy na to ? Nie wnikam w pozostałe komponenty, no bo one mają już mniejsze znaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Decnis, powiedz lepiej czy juz cos wybrales. Tak, wybrałem. Asus P4T533 na i850e 2x128 MB RIMM PC 1066 Kingston Matrox G400 16 MB DDR Maxtor D740X 40 GB Co wy na to ? Nie wnikam w pozostałe komponenty, no bo one mają już mniejsze znaczenia. Co Cie kusi na ta grafe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Decnis, powiedz lepiej czy juz cos wybrales. Tak, wybrałem. Asus P4T533 na i850e 2x128 MB RIMM PC 1066 Kingston Matrox G400 16 MB DDR Maxtor D740X 40 GB Co wy na to ? Nie wnikam w pozostałe komponenty, no bo one mają już mniejsze znaczenia. Co Cie kusi na ta grafe ? poprostu zawsze chciałem mieć matroxa g400 i bede mial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...