lopik_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Chciałem zapytać o Głośniki Creativa 4.1 4400 mam wrażenie ż tylnie głośniki grają dużo ciszej niż przednie czy to tak ma być czy powinny grać tak samo prosze o odpowiedź THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 posiadam tez taki zestaw i moje tyci tyci ciszej graja a różnice moge zniwelowac ustawiajac w opcjach karty dzwiekowej sound effect Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 tylne powinny grać ciszej bo większość efektów jest robiona na przednie głośniki, tylne grają rzadziej i właśnie ciszej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 już jest ok poustawiałem w programie THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...