Karas Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Witam. No takich klopotow to ja jeszcze z kompem nie mialem. Kupilem dzisiaj dla znajomego kompa, potrzebowal do netu i takich tam <span style="color:red;">[ciach!]</span>l i nie mial za duzo kasy wiec kupilem: Asus A7VX-X(na kt400) ,1800+(box) ,256MB DDR266 (hynix) ,Radeon 9200SE, Baraka 7200.7 40GB , DVD Toshiba ,FDD i to wsio. Podczas instalacji WinXP podczas pierwszej planszy ,w ktorej mozna cokolwiek wybrac naciskam enter ,aby kontynuowac instalacje ,ale w tym miejscu za kazdym razem mam zwis. Tzn nic sie nie dzieje. Pali sie lampka od FDD i nic poza tym. Probowalem wylaczac wszystkie zintegrowane rzeczy ,nie mam wlaczonego boot virus scan ,zmienialem VGA na GF1 ,zmienialem tasmy itp. Od czego to moze zalezec. Nie zmienialem tylko pamieci i nie probowalem instalowac systemu na innym dysku. Jak myslicie ,czego moze to byc wina?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja mysle ze RAM cos nie wspolgra z plyta glowna odpowiednio stad ten problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 hmmm, moze poczekaj troche czasem, zaleznie od kompa inst xpe startuje DLUUUGO ;-) daj mu nawet >5 minut co do flopa -> zobacz czy w dobra strone jest tasma, przy inst wylacz kontroler fdd w biosie instalowalem na tej plycie xpe i szlo elegancko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Hehe panowie thx za odpowiedz. W dzisiejszym konkursie wygral "maybach" :P To rzeczywiscie pamieci. Sprawdzalem na swoich i wszystko dziala. Po zainstalowaniu systemu i zmianie na tamte pamieci system nawet sie nie laduje do konca tylko w polowie wiesza. Jutro jade wymienic. Thx za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...