Gość Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 bardzo bym prosil o przeslanie mi na mail'a napisow do ww. filmu...mam wersje na 1cd i zajmuje 643MB....szukalem po calej sieci ale zadne napisy nie pasuja(nie umiem francuskiego ale czasmi jak gadaja to napisow nie ma - wiec chyba nie pasuja)...thx z gory mr_lukas@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 http://napisy.info/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 z napisy.info nie pasuja do mojej wersji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 napisy.org napisy.biz ale jesli nie ma na .info to raczej nie ma nigdzie.. BTW..jaki problem przerobic... a BTW^2 spojrz w gore na topic przyklejony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ok...a jak przerobic napisy????bo chyba nie recznie prawda??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 W programie ustawiasz jak sie maja wyswietlac czy wczesniej czy pozniej poproboj sobie. Jak ustawisz dobrze to bedzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...