Gordon_23 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Otoz mialem Prolinka GF3Ti200 128 MB i wszystkie proby podkrecenia kompa konczyly sie zwiecha w 3D. Niby startowal na 1500MHZ ale tylko w Windzie stabilnie w 3D marku najdalej w drugim tescie zwis albo blue screen. Dzis dostalem WinFasta A250 LE TD i za PIERWSZYM razem mam stabilne 1600 MHZ sama magistrala z Vcore 1.8 V :twisted: I czuje ze to nie jest szczyt mozliwosci, ale dzis jest upal i troche sie boje bo dobijam do 60* Wniosek taki: 1. AROIA wydaje mi sie byc bardzo dobra seria XP-ka , moze deko gorsza od AGOIA - zeby to sprawdzic trzebaby go unlokowac a narazie nie czuje sie na silach. 2. Miedzy bajki wlozyc mozna niestabilnosc Solteka DRV5 przy wyzszych FSB - teraz mam 152MHz i rock stable 8) 3. Jezeli bierzemy sie za podkrecanie magistrala to duza role odgrywa jakosc karty AGP - przy lekko tylko podkreconym FSB moze sie dziac to co u mnie wczesniej jesli karta jest np. Prolink (oczywiscie nie mowie ze bedzie tak zawsze... moze sie trafic jakis sprawny egzemlarz ) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 2. Miedzy bajki wlozyc mozna niestabilnosc Solteka DRV5 przy wyzszych FSB - teraz mam 152MHz i rock stable 8) :twisted: hehehehe FSB 152! to ma byc wysokie FSB??? heheh (BE6 II na tyle idzie :) ). Nie mozna sobie wsadzic miedzy bajki. Ten sOltek to super nieudana konstrukcja!. [censored !] mu 180mhz to pogadamy! albo chociaz przekrocz 160mhz!. Nieosiagalne jest 160mhz. Ja widzialem recke gdzie max mieli 157mhz. SOLTEK SUX! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 2. Miedzy bajki wlozyc mozna niestabilnosc Solteka DRV5 przy wyzszych FSB - teraz mam 152MHz i rock stable 8) :twisted: hehehehe FSB 152! to ma byc wysokie FSB??? heheh (BE6 II na tyle idzie :) ). Nie mozna sobie wsadzic miedzy bajki. Ten sOltek to super nieudana konstrukcja!. Jebnij mu 180mhz to pogadamy! albo chociaz przekrocz 160mhz!. Nieosiagalne jest 160mhz. Ja widzialem recke gdzie max mieli 157mhz. SOLTEK SUX!Niestety nie sprawdze bo procek tyle nie uciagnie a jak mowilem nie mam odblokowanego... :( Ale do 160 to chyba dociagne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 cienkei to twoje fsb, a co za problem odblokowac? ja tesh sie oobawialem, ale poozniej poszlo z goorki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 2. Miedzy bajki wlozyc mozna niestabilnosc Solteka DRV5 przy wyzszych FSB - teraz mam 152MHz i rock stable 8) :twisted: hehehehe FSB 152! to ma byc wysokie FSB??? heheh (BE6 II na tyle idzie :) ). Nie mozna sobie wsadzic miedzy bajki. Ten sOltek to super nieudana konstrukcja!. [censored !] mu 180mhz to pogadamy! albo chociaz przekrocz 160mhz!. Nieosiagalne jest 160mhz. Ja widzialem recke gdzie max mieli 157mhz. SOLTEK SUX!Soltek SUX??? BUHAHA rozśmieszyłeś mnie Tris :lol: . Jakoś mój idze stabilnie na 171MHz :P na badziewnych Kingstonach :P. I jakoś się lepiej kręci mój AROIA na Solteku niż twój AGOIA na EpoXie :P. Jedyne wady to tylko 2,7V na pamieci , ale jak widac starcza to niezle :) oraz Vcore 1,85V ale i to da się ominąć :). Więc mim zdaniem twój epox suxxxxx :P;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 2. Miedzy bajki wlozyc mozna niestabilnosc Solteka DRV5 przy wyzszych FSB - teraz mam 152MHz i rock stable 8) :twisted: hehehehe FSB 152! to ma byc wysokie FSB??? heheh (BE6 II na tyle idzie :) ). Nie mozna sobie wsadzic miedzy bajki. Ten sOltek to super nieudana konstrukcja!. [censored !] mu 180mhz to pogadamy! albo chociaz przekrocz 160mhz!. Nieosiagalne jest 160mhz. Ja widzialem recke gdzie max mieli 157mhz. SOLTEK SUX!Soltek SUX??? BUHAHA rozśmieszyłeś mnie Tris :lol: . Jakoś mój idze stabilnie na 171MHz :P na badziewnych Kingstonach :P. I jakoś się lepiej kręci mój AROIA na Solteku niż twój AGOIA na EpoXie :P. Jedyne wady to tylko 2,7V na pamieci , ale jak widac starcza to niezle :) oraz Vcore 1,85V ale i to da się ominąć :). Więc mim zdaniem twój epox suxxxxx :P;).qurfa typek chodzilo mi o DRV5!!! DRV2 i 4 byly spokens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 2. Miedzy bajki wlozyc mozna niestabilnosc Solteka DRV5 przy wyzszych FSB - teraz mam 152MHz i rock stable 8) :twisted: hehehehe FSB 152! to ma byc wysokie FSB??? heheh (BE6 II na tyle idzie :) ). Nie mozna sobie wsadzic miedzy bajki. Ten sOltek to super nieudana konstrukcja!. [censored !] mu 180mhz to pogadamy! albo chociaz przekrocz 160mhz!. Nieosiagalne jest 160mhz. Ja widzialem recke gdzie max mieli 157mhz. SOLTEK SUX!Soltek SUX??? BUHAHA rozśmieszyłeś mnie Tris :lol: . Jakoś mój idze stabilnie na 171MHz :P na badziewnych Kingstonach :P. I jakoś się lepiej kręci mój AROIA na Solteku niż twój AGOIA na EpoXie :P. Jedyne wady to tylko 2,7V na pamieci , ale jak widac starcza to niezle :) oraz Vcore 1,85V ale i to da się ominąć :). Więc mim zdaniem twój epox suxxxxx :P;).qurfa typek chodzilo mi o DRV5!!! DRV2 i 4 byly spokensA jak mowisz fiat sux to zawsze masz na mysli malucha ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 hehe a pozniej te same osoby pisza, ze na forum idioci pisza :) lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Fudoshin szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Fudoshin szacuneczekNa moj gust to nie powinno byc do mnie (ta notka od fudoshina). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 To nie bylo do nikogo konkretnego.. jesli ktos tak to odebral, to sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Fudoshin szacuneczekNa moj gust to nie powinno byc do mnie (ta notka od fudoshina). Bo tłumaczy się zawsze winny.... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Gr00bY Mazur"] Fudoshin szacuneczekNa moj gust to nie powinno byc do mnie (ta notka od fudoshina). Bo tłumaczy się zawsze winny.... :P Tak, tak, a swistak siedzi... ... i sie nie tlumaczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 2. Miedzy bajki wlozyc mozna niestabilnosc Solteka DRV5 przy wyzszych FSB - teraz mam 152MHz i rock stable 8) :twisted: hehehehe FSB 152! to ma byc wysokie FSB??? heheh (BE6 II na tyle idzie :) ). Nie mozna sobie wsadzic miedzy bajki. Ten sOltek to super nieudana konstrukcja!. [censored !] mu 180mhz to pogadamy! albo chociaz przekrocz 160mhz!. Nieosiagalne jest 160mhz. Ja widzialem recke gdzie max mieli 157mhz. SOLTEK SUX!Soltek SUX??? BUHAHA rozśmieszyłeś mnie Tris :lol: . Jakoś mój idze stabilnie na 171MHz :P na badziewnych Kingstonach :P. I jakoś się lepiej kręci mój AROIA na Solteku niż twój AGOIA na EpoXie :P. Jedyne wady to tylko 2,7V na pamieci , ale jak widac starcza to niezle :) oraz Vcore 1,85V ale i to da się ominąć :). Więc mim zdaniem twój epox suxxxxx :P;).co sie lepiej kreci??? liczyc nie umiesz hahha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 2. Miedzy bajki wlozyc mozna niestabilnosc Solteka DRV5 przy wyzszych FSB - teraz mam 152MHz i rock stable 8) :twisted: hehehehe FSB 152! to ma byc wysokie FSB??? heheh (BE6 II na tyle idzie :) ). Nie mozna sobie wsadzic miedzy bajki. Ten sOltek to super nieudana konstrukcja!. [censored !] mu 180mhz to pogadamy! albo chociaz przekrocz 160mhz!. Nieosiagalne jest 160mhz. Ja widzialem recke gdzie max mieli 157mhz. SOLTEK SUX!Soltek SUX??? BUHAHA rozśmieszyłeś mnie Tris :lol: . Jakoś mój idze stabilnie na 171MHz :P na badziewnych Kingstonach :P. I jakoś się lepiej kręci mój AROIA na Solteku niż twój AGOIA na EpoXie :P. Jedyne wady to tylko 2,7V na pamieci , ale jak widac starcza to niezle :) oraz Vcore 1,85V ale i to da się ominąć :). Więc mim zdaniem twój epox suxxxxx :P;).co sie lepiej kreci??? liczyc nie umiesz hahhaAle jego procek na AC, na (niby) gorszej plycie i z (niby) gorszej serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...