memorando Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Moja konfuguracja Mobo K7N2 Delta-Ilsr. Procesor Amd Athlon xp 2500 barton. 256 mega ram szyna 333 ks dysk 80 giga caviar ten z 8 mega cachu. Liteon ltr 52327S oraz cdrom Asus graf hercules prophet radeon 9100. Problem jest bardzo dziwny a nawet kilka. Polega to na tym: oglądam strony www i po kilku minutach napisy się rozmywają i muszę reset. Napisy się robią jak arabskie...Po resecie pojawia się plik ntoskrn.exe w głownym katalogu sys jest uszkodzony zainstaluj kopię. Jeszcze dziwniejesze jest to że dam wszystkie łaty z microshitu i dosłownie się zawiesza komp po 40 minutach pracy. Proc niekręcony wszystko nowe. W dzienniku zdarze mam tylko zawsze wpis że jest bład parzystości na kontroler ide 0 więc co mam zrobić>?Zasilacz jest nowy. Wszystko jest nowe:( wścieknę się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 sprawdż taśmę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 sprawdż taśmę nowiutka o z pudłem od msi dostałem jesteś pewien?:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 ja dostłąem od solteka w prezencie taki szit że mi caviar wariował, a nawet czasem i lite-on na udma33 2 płyty zmarnował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 ja dostłąem od solteka w prezencie taki szit że mi caviar wariował, a nawet czasem i lite-on na udma33 2 płyty zmarnował to jest okrągła taśmia zresztą dałem tą od cdków i to samo...A może to wina kieszeni nowej?:) bo dysk jest w kieszeni więc może to jest przyczyną????? miałem raz tak z seagate w kieszeni ale niewiem czy to przyczyna bo to były 2 rózne kieszenie:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 może się przegrzewa w kieszeni, ale u mnie chodził w kieszni normalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 może się przegrzewa w kieszeni, ale u mnie chodził w kieszni normalnie kiesze ma wentyl kurcze czy mam ten dysk wymienić??? kumpel miał identycznego i podobny problem:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 niekoniecznie musi to być wina dysku spróbuj zainstalowac system na innym twardzielu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 sprobuj najpierw dysk podlaczyc bezposrednio a nie przez kieszen, moze cos na stykach siedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 niekoniecznie musi to być wina dysku spróbuj zainstalowac system na innym twardzielu kurde a może to dialer??!!???? dałem flash gate i do wczoraj się krzaczyło a dzisiaj sprawdziłem adaware dysk i kurka od 9 siedzę rano i zero problemów. Jak myślisz??:)Było oki dopóki niedałam flasgate może to przyczyna arabskich literek??? ale problem z ntoskrnl był wczęsniej. Jeden problem mam z głowy system się niezawieszai niemam arbskich literek po 4 godzinach pracy. Wczoraj miałem to po 40 minutach pracy. Tylko ten ntoskrnl mnie dręczy:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...