Fremi Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Mam płyte Soltek 75 FRN2-L i w biosie jest opcja ABS II która pokazuje jakąś temperature,czego to jest temperatura i czego ona dotyczy,u mnie wynosi ona około 80 stopni i wiecej.Jest jeszcze opcja "shutdown by ABS II".Kiedy miałem w niej ustawiona temperature 85 stopni to komp przy odpaleniu 3d marka restartował sie,natomiast kiedy przestawiłem temperature na 95 wszystko było ok.Dodam zę temperatura procka wynosi około 50 stoponi.Dlaczego tak siedzieje????Co może byc przyczyna tych restartów,przecież temperatura proca jest ok.Mój proc to athlon 2000+(0,13) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 anti -burning shield a do czego służy to XXXXX (czyli szukaj:) nie masz manuala do płyty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...