kungfiarz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 czesc podpinac do karty dodatkowe zasilanie ? Na naklejce pisze ONLY FOR NON POWERED AGP SLOT a ja mam FRNL-2 AGP8 no i 1,5V. Podpinac czy nie ? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 A jak myslisz dlaczego jest tam to gniazdko do zasilania?? Jasne ze podpinaj i nieprzejmuj sie tym tekstem. P.S. Ja nie rozumiem wogole o co w nim chodzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 jesli to karta 9600TX MEdion to nie podpinaj!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Jeżeli chodzi bez dodatkowego zasilania, to nie podpinaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 to jest wlasnie medion i chodzi bez a chodzil Z no i wylaczylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 to jest wlasnie medion i chodzi bez a chodzil Z no i wylaczylem lol. W tym kraju powinny odbywac sie obowiazkowe i dozywotnie lekcje jezyka polskiego :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 idz sobie poogladac slajdy na tym fx'ie i czytac sie naucz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...