bob3k Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 nie wiem czy dobrz umieszczam temat ale... przedstawie tutaj nastepujacy problem w pkt: -cos strzelilo w zasilaczu (prad w calym domu siadl) -kanpelismy ze radiator (w zasilaczu) dotykal obudowy (od zasilacza) (powstalo spiecie i przyspawal sie) -odlamalismy spawanie komp po odpaleniu reaguje nastepujaco: -jezeli jest podlaczony FDD i CD-rom to komp nie wlacza sie -jezeli jest podlaczony tylko HDD to komp uruchamia sie, wydaje 4 dzwieki z glosniczka systemowego i po tym sie wylacza.. da sie to naprawic, czy trzeba nowy zasilacz.. czy cos innego padlo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiEdLe Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 LOL ;) Prawdopodobie zasilacz poszedł do krainy wiecznego niedziałania ;) Ale na wszelki wypadek proponuję na początek pozyczyc od kogos inny i sprawdzić sprzęt na nim. Odradzam próby naprawy zasiłki bo moze sie to źle skończyc dla kompa i.... ciebie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 wlasnie to nie ja lecz koledze padl.. ^^ byl u mnie ale o tej h nie bede do niego latac z zasilaczem.. btw. tez uwazamy ze zasilacz.. ;/ ale moze da sie to jakos zrobic albo nie wiem.. ja tu nie jestem ekspertem ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...